Doğru Parti Maden İlçesi 1. Olağan Kongresi yapıldı.

Tek listeyle gidilen kongrede başkanlığa Nazmi Orkun getirildi.

ORKUN: SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZİ MEMNUN ETMİŞTİR

Doğru Parti Maden İlçe Başkanı Nazmi Orkun kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yapılan olağan kongrede sizleri aramızda görmek bizi memnun etmiştir. Bize kuvvet vermiş, bu birlik ve beraberliğimizi sağlamamıza zemin hazırlamıştır. Bundan dolayı ben hepinize teşekkür ediyorum. Yapılacak kongrenin madenimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

APAYDIN: TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA KONGRELERİMİZİ YAPIYORUZ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Avam Apaydın Türkiye genelinde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını söyleyerek, “Türkiye genelinde teşkilatlanma konusunda 1.5 senedir pandemi nedeniyle mücadele ediyoruz. Çok zor şartlar altında görevimizi ifa ediyoruz. Bu zorluğa rağmen biz Türkiye genelinde seçim yeteneğimizin çok daha üstünde teşkilatlanmalarımızı yaptık. Şimdi çok hızlı bir şekilde önümüzdeki olası seçimde partimizin seçime girme yeteneğini alması için Türkiye’nin dört bir yanında kongrelerimizi yapıyoruz bugünde buradayız” diye kaydetti.

ORKUN: MİLLETİN MALINI BEŞLİ ÇETEYE YEDİRMEYİN

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Enerji Tabi Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı Cezmi Orkun madenin yeraltı zenginliklerinden bahsederek, “ Maden Teknik Arama Enstitüsünün şu anda Kısabekir bölgesinde ve yine Sağrılı bölgesinde yapmış oldukları sondaj çalışmalarında ciddi bakır ve altın kaynaklarını bulduklarını biliyoruz. Bunlarında yine Cengiz Holdinge aktarılacağını biliyoruz. Sakın bunu yapmayın. Milletin malını beşli çeteye yedirmeyin lütfen. Bunu da şimdiden kayıtlara geçsin diye tüm hemşehrilerime deklare etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.