Doğukent Mahallesi Danışma Toplantısı Gerçekleşti

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Mahalle Danışma Meclisi Toplantıları Doğukent Mahallesi’nde gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Doğukent Mahallesi Danışma Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Elazığ Teşkilatı tarafından düzenlenen Mahalle Danışma Meclisi Toplantıları Doğukent mahallesi gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıya Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Murat Öz, İl Başkan Yardımcıları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“MAHALLE VE SANDIK YÖNETİM KURULLARIMIZI OLUŞTURDUK”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Mahalle ve sandık yönetim kurulu üyelerimiz seçmenlerimizle direk temas halinde oldukları için aynı zamanda seçimlerin nabzını tuttukları için çok önemli bir birimdir. Bizler merkez ilçe kongresinin akabinde genel merkezimizin ve İl Başkanımızın talimatları doğrultusunda, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarımızın da talimatları çerçevesinde mahalle ve sandık yönetim kurullarımızı oluşturduk. Bugün de burada bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Ak Parti teşkilatlarında üst kademeden alt kademeye kadar her birimde görev yapan arkadaşlarımız birlik ve dayanışma içerisinde, kardeşlik ruhu içerisinde el ele, gönül gönüle çalışmaktadır. Özellikle belirtmek istiyorum ki İl Başkanımız bugüne kadar bize her konuda destek olduğu için, kardeşlik ruhunun ortamını sağladığı için Sayın İl Başkanıma teşekkür ediyorum. Kıymetli dava arkadaşlarımız bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Parlamento seçimlerini gerçekleştiğini açıkladı. Bizler için ne kadar önemli olduğunu burada çok açıklamaya ya da anlatmaya gerek olmadığını söylüyorum. Zaten ne kadar önemli olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİR ERKEN SEÇİM KARARI ALINMASI ZORUNLU HALE GELMİŞTİ”

Ak Parti Elazığ İ Başkanı Ramazan Gürgöze, “Bir ülkede 16 yıl tek başına iktidar olmak, tek başına Türkiye gibi koalisyonların Olduğu ve ortalama bizden önceki Ak Parti iktidarlarından önceki dönemlere baktığımızda; ortalama 1 buçuk yılı bulmayan, 13 aya kadar düşen hükümetlerin süresine baktığımızda Ak Parti’nin ülkeye kattığı siyasi gelenek Ak Parti’nin şimdiye kadar Türkiye’de her 13 ayda bir seçim yapılırken seçimlerin normal zamanda yaptığına şahitlik ediyoruz. Buda halkımızın Ak Parti’ye olan desteğini, teveccühünü gösteriyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız her vesile ile ifade ediyor, etmekte de. Ak Parti Türkiye’de seçimleri normal zamanında yapmasını sağlayan ve bunu sürekli arzu eden ve savunan bir partidir. Ancak son dönemlerde ülkemizin içerisinde bulunduğu durum göz önüne alınarak bir erken seçim kararı alması, alınması zorunlu hale gelmişti” şeklinde konuştu.

“MİLLETE HİZMET ETME SEVDAMIZ MİLLETİMİZ TARAFINDAN TAKDİR EDİLMEKTE”

İl Başkanı Gürgöze, “Onlar aday ararken bizler mahallelerimizdeki bizler mahallelerimizdeki okullarımızdaki sandık görevlilerimizin eğitimini ve görevlendirmelerini gerçekleştiriyoruz. Bu da aramızdaki farkı bir kez daha ortaya koyuyor. Bu millet boşuna bir partiye destek vermez. Bu millet bir siyasi kadroyu 16 yıl boyunca tek başına ve güçlü bir şekilde iktidara getiriyorsa bunun bir sebebi var. Bizim millete olan aşkımız millete olan muhabbetimiz ve millete hizmet etme sevdamız milletimiz tarafından takdir edilmekte. Milletimiz tarafından desteklenmekte ve milletimiz tarafından kabul görmektedir. Dolayısıyla bu kabulün neticesi ve tezahürü olarak da sürekli her seçim akşamı bir önceki seçimlerden ve geçmiş seçimlerden daha güçlü bir şekilde Ak Parti’ye destek veriyor milletimiz. Çünkü verdiği bu destekle kendisine daha çok hizmet edileceğini biliyor halkımızda o yüzden destek veriyor” dedi.

MUSTAFA ATAŞ BEY ARADI”

Ramazan Gürgöze, “Bu toplantıya gelmeden 1 saat kadar önce Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş Bey arayarak seçim süreci hakkındaki ne tür hazırlıklar yaptığımız hakkında bilgilenmek istedi. Kendilerine bu bilgileri aktardığımızda son derece mutlu olduğunu ve bir toplantıya gideceğimizi, bu toplantıdan da kendisine bahsettim. Orada bulunan tüm arkadaşlarımıza selamlarını iletmemi istedi. Bu vesile ile de Teşkilat Başkanımızın selamlarını sizlere iletmiş olayım” ifadelerini kullandı.

“ÇALIŞMALARIMIZ GECE GÜNDÜZE DEVAM EDECEK”

Seçim süreciyle ilgili planlamalarını tamamladıklarını aktaran AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “bizler bu seçim süreci ile ilgili planlamamızı il bazında, ilçeler bazında, mahalleler bazında ve beldeler hatta köyler bazında neler yapacağımız ile ilgili yol haritamızı tamamen biz bitirmiş bulunmaktayız. Seçim stratejimizi neyin üzerinde kuracağımız, Elazığ’da yerelde neleri ön plana çıkaracağımız ve nasıl bir çalışma yöntemi içerisinde olacağımızla ilgili çalışmalarımızı bitirdik arkadaşlarımızla birlikte. Bugünde bu toplantı seçim kararı alınmadan önce yapılmıştı ve bu tüm mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz, önceden planladığımız ve seçim sürecinde kadar da bitirmeyi hedeflediğimiz. Öncesinde planlar iken bu toplantıları ve bu görevlendirmeleri birkaç aya yaymış idik. Ancak sürecin darlığından alınan seçim kararından dolayı bu bahsettiğim biraz önce sizlerle paylaşacağım hususları kısa sürede inşallah bitireceğiz ve 24 Haziran gelinceye kadar, 24 Haziran gelmeden önce Elazığ’da elini sıkmadığımız vatandaşımız, hanesini ziyaret etmediğimiz hemşerimiz, gönlüne girmeye çalışmadığımız bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza aralıksız gece, gündüz devam edeceğiz” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 6 yıl Önce

Aa! Parkına ve yeşil alanına bina dikilmeye çalışılan mahalle. Hemen tanıdım! :-)

elazığ
elazığ - 6 yıl Önce

niye aradı seçimler yaklaştı koyun elazığlıları gidin kandırınmı dedi.

Yılmaz başkan
Yılmaz başkan - 6 yıl Önce

Ramazan Gürgöze belediye başkanlığına aday olsun

Mert
Mert @Yılmaz başkan - 6 yıl Önce

Yılmaz Bey, çok güldüm yorumunuza. :-)

SERDAR
SERDAR - 6 yıl Önce

Ortada Gülünecek Birsey Yok Mert ;)

Mert
Mert @SERDAR - 6 yıl Önce

Elimde değil. :-)

SIRADAKİ HABER

banner137