Doktor Emrah Özden, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Elazığ Milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Fırat Üniversitesi İle Final Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı Fırat Üniversitesi İle Final Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

DURAN: ADAY ADAYLARIMIZI SÜREÇ BİTTİKTEN SONRA AÇIKLAMAK KONUSUNDA BİR KARAR ALMIŞTIK

İl Başkanı Avukat Coşkun Çağlar Duran, “Aslında biz il başkanlığımız olarak yönetim kurulunca aldığımız bir karar gereğince aday adayları süreç bittikten sonra açıklamak konusunda bir karar almıştık. Ancak kıymetli hocamın bugünle ilgili bir talebi olunca, haklı bir gerekçe talebi olunca kendisini kıramadık. Çünkü bizim için kıymetli bir yol arkadaşımız. Böyle bir gelişme oldu” ifadelerini kullandı.

ÖZDEN: EĞİTİM VE SAĞLIK ALANINDAKİ İŞ İSTİHDAMINI DAHA DA ÇOK ARTTIRACAĞIM

Aday Adayı Doktor Emrah Özden, “Bugün tarihin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk bilinciyle buradayız. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının önemsenmediği, eğitimin ikinci planda tutulduğu, liyakatin olmadığı; yolsuzlukların yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizliği en üst seviyeye taşıdığı bir ortamda toplum derin bir korkuyla, kutuplaşmayla ve çaresizlikle, tükenmişlikle karşı karşıya kalmıştır. Bu tablo her geçen gün daha da ağırlaşmaktadır. Çözüm odaklı, kararlı; bölge ve ülke sorunlarına vakıf bir kardeşiniz olarak elimden gelenin en iyisini yapacağım. Tüm toplumların ortak değeri olan ahlaklı yaşama önem vereceğim ve geliştireceğim. Komşusu aç yatarken tok yatmayacağım, haksızlıklar karşısında susmayacağım. 20 yıldır hekim olarak hizmet ettiğim memleketimde eğitim ve sağlık alanındaki iş istihdamını daha da çok arttıracağım” şeklinde konuştu.