DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Karakoçan İlçesinde 2 arsayı, Akçakiraz Beldesinde bir sulak tarlayı ve Gümüşkavak Mahallesinde bir arsayı ihale usulüyle satışa çıkartı.

Karakoçan ilçesinde satışa çıkarılan 168 metrekarelik arsanın bedeli 38 bin 143 TL olarak belirlenirken 397 metrekarelik arsanın bedeli ise 89 bin 830 TL olarak belirlendi.

Akçakiraz beldesinde satışa çıkarılan 219 metrekarelik sulu tarlanın bedeli ise 8 bin 772 TL.

Gümüşkavak mahallesinde satışa çıkarılan 2 bin 54 metrekarelik arsanın bedeli de 129 bin 464 TL olarak belirlendi.

İhale 11 Kasım Perşembe günü saat 09.00’da Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İLAN ŞARTARI ŞÖYLE:

1-     Yukarıda tapu kaydı, tahmini bedeli ve geçici teminat miktarı yazılı araziler belirtilen gün ve saatte 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu uyarınca açık teklif usulü ile satılacaktır.

2-     İlgili şartnameler mesai saatleri içerisinde DSİ 9. Bölge Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğünden ücretsiz olarak görülebilir.

3-     Posta ile yapılacak müracaatlarda ihale saatinden sonra gelen teklifler kabul edilmez.

4-     Başka şahıslar adına ihaleye iştirak edeceklerin noter tasdikli vekâletnameyi, tüzel kişiliklerin ise sicil belgesi ile temsile yetkili kişilere verilmiş tasdikli vekâletnameyi ibraz etmeleri zorunludur.

5-     İhaleye ait vergi, resim, harç, KDV gibi tüm giderler alıcıya aittir.

6-     Komisyon ihale yapıp, yapmamakta serbesttir.

7-     İsteklilerin geçici teminat makbuzu, ikametgâh senedi, nüfus cüzdanı aslı ve diğer istenilen belgeler ile birlikte ihale saatine kadar Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü toplantı salonunda toplanacak olan Komisyona müracaat etmeleri ‘İLAN’ olunur.

8-     İsteklilerin satın alacakları taşınmazların geçici teminatlarını DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Ziraat Bankası IBAN : TR 91 0001 0001 8635 0373 2050 13 nolu hesaba  TC numarası, İl, İlçe, Köy/Mah, ada ve parsel numaralarını belirterek yatırmaları gerekmektedir.