"Doğu-Güneydoğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Bölgede Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımı ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. 

DUMANDAĞ: OVALARIMIZA SU VERİLMEDİ

Toplantıya katılan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Elazığ’ın her tarafı su ile donatılmış. Ama bizim sulama projelerimizin faaliyetleri bugüne kadar devam ediyor. Bizim ovalarımıza sular verilmedi. Bu sular verilirse gerçekten bu kuraklıkta az da olsa Elazığ’daki ve bölgedeki civar illerde de bununla beraber bir katkı olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

DUMANDAĞ: TÜM GİDERLERİ CEBİMİZDEN ÖDÜYORUZ

Yaşanan pandemi süreci sonrası üretici, esnaf, sanayici ve vatandaşların zor günler geçirdiğini belirten Başkan Dumandağ, “İşçilerin primleri kısmi de olsa devlet tarafından bu süreçte karşılansa inanın ki işçi çıkaramıyoruz. Mecbur çalıştırıyoruz ama hepsini cebimizden ödüyoruz. Vergimizi günü gününe ödüyoruz ama tabi k zorlanıyoruz. Tüm üyelerimiz zorlanıyor. Bunu tabi ki siz her zaman üyelerimizin, hepimizin sorunları en üst düzeyde başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepsine iletiyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Allah yar ver yardımcınız olsun. Bu Ramazan’da dualar kabul olur diye çok çok dua ediyorum başkanım. Tabi ki bununla beraber üyelerimizden aidat, tekil ücretler, girdilerimiz çok düştü. Biz borsa olarak geçen yıllara göre bu yıl bayağı bir zorlanıyoruz. İnşallah bu pandemi süreci ve hastalık biter de normal sürece dönelim” şeklinde konuştu.