Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyet Muş’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Dumandağ ilk olarak, Elazığ Vali yardımcılığı görevini yaparken Muş’ un  Varto ilçesi Kaymakamlığı görevine atanan Erkan Kaçmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Dumandağ’a Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan ile Elazığ Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mithat Ulaş’ ta eşlik ettiler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Varto Kaymakamı Erkan Kaçmaz bu nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Ali Dumandağ ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

DUMANDAĞ: VARTO KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNDE DE BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Dumandağ ise “Sayın Valimiz ile Elazığ’ da güzel bir çalışma dönemini birlikte geçirdik, kendisine yeni görev yeri olan Varto Kaymakamlığı görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Dumandağ daha sonra Karakoçan Kaymakamlığı görevinden Muş Vali Yardımcılığı görevine atanan Mehmet Kocabey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Dumandağ Karakoçan Kaymakamlığı görevi sırasında Sayın Kocabey ile sürekli istişare içerisinde olduklarını ve Kocabey’in Karakoçan’ da çok başarılı bir dönem geçirdiğini ifade ederek, kendisine Muş Vali Yardımcılığı görevinde de başarılar diliyorum, dedi.

KOCABEY: ZİYARETLERİ BİZLERİ SON DERECE MUTLU ETMİŞTİR

Muş Vali Yardımcısı Mehmet Kocabey ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımız değerli büyüğümüz Mehmet Ali Dumandağ ile Karakoçan Kaymakamlığı görevim sırasında ilçeye yapılan hizmetler konusunda istişare ve uyum içerisinde çalıştık, bugün Başkanımız ve Tarım İl Müdürümüz Turan Bey’ in ziyaretleri bizleri son derece mutlu etmiştir, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Dumandağ, Tarım Orman İl Müdürü turan Karahan ve Genel sekreter Murat Çiçek daha sonra muş Belediye Başkanı Feyat Asya’ yı ziyaret ettiler. Seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek kendisine başarılar diledi.

ASYA’DAN DUMANDAĞ’A TEŞEKKÜR

Başkan Feyat Asya ise Başkan Dumandağ ve beraberindeki heyetin ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek Başkan Dumandağ’ a teşekkür etti.

Başkan Dumandağ ve beraberindeki heyet ayrıca, Muş ziyaretleri kapsamında Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’ u ziyaret ettiler.

KOÇ: UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORLAR

Muş Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Erdal koç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elazığ Ticaret Borsası ile uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek Elazığ Ticaret Borsasının Muş ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı Başkan Dumandağ’a ve Tarım Orman İl Müdürü Turan Karahan’ a teşekkür etti.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise ziyarette yaptığı değerlendirmede Başkan Erdal Koç’ a kendilerini sıcak karşılamasından dolayı teşekkür etti.

KARAHAN: HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Elazığ tarım Orman İl Müdürü turan Karahan ise Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’ a teşekkür ederek, iki il arasında yapılacak çalışmaların hayırlara vesile olmasını diledi.

Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek ve Muş Ticaret Odası Genel Sekreteri Hanifi Aydar Muş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlığına seçilen Murat Kayhan Güngör'e hayrılı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerinin ardından Genel Sekreter Murat Çiçek Muş ilindeki Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirlere Elazığ Ticaret Borsasının faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.