E - Twinning Ödül Töreni Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, e-twinning projeleri kapsamında kalite etiketi alan 8 okul ile birlikte, ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi alan 39 öğretmene ödül ve sertifikalarını verdi.

E - Twinning Ödül Töreni Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde eTwinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen eTwinning projesi; Öğrenci ve öğretmenler başta olmak üzere, eğitimin tüm aktörlerinin, uluslararası tecrübe kazandıran AB projeleri içerisinde yer almalarını, yabancı dil yeterliliklerini geliştirmelerini, eğitim dünyasındaki yeni yaklaşımları paylaşmalarını ve daha iyi eğitim öğretim becerileri geliştirmelerini amaçlıyor.


 

Bu kapsamda Elazığ’da 2020 – 2021 eğitim öğretim yılında yürütülen eTwinning projelerinin Bakanlığın Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan Ulusal Destek Servisinin değerlendirmesi neticesinde; 8 okul kalite etiketi alırken, 39 öğretmende ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi almaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’te bu başarıyı elde eden öğretmen ve 8 okulun okul müdürlerine ödüllerini ve sertifikalarını verdi.

ÇİFTÇİ: BİLİMSEL FAALİYETLER BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

Strateji Proje Geliştirme Müdürü Cemil Çiftçi, eğitimin rolüne değinerek, “klasik anlamda eğitimin rolü çocuğun bilgi ve becerilerini artırarak onu hayata hazırlamaktır. Fakat günümüz dünyasında eğitimin rolü radikal bir değişim ve dönüşüm içerisine girmiştir. 21. Yüzyıl dünyasında eğitimin rolü aslında araştıran sorgulayan üreten ve kendini geliştirme yolunda nesiller yetiştirerek ülkelerin geleceğini teminat altına almaktır. Bu kapsamda okullarımızda gerçekleştirilen proje tabanlı çalışmalar, tasarım odaklı ürünler ve bilimsel faaliyetler büyük önem arz etmektedir” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, amacımız dünyada yürütülen bu global projeyi Elazığ’da daha da ileri seviyeye taşımaktır” dedi.

GÜRTÜRK: AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN HAYATINA DOKUNMAK

Müdür Feyzi Gürtürk, “Elazığ’ımızda dünyada yürütülen global bir projenin bu ayağında Elazığ ili olarak daha da gelişmiş daha düzenli dünya ile entegre olmuş bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Bunda da sizler e-twinning projesiyle gerçekleştiriyorsunuz. Amacımız bunu daha görünür kılmak, çocuklarımızın hayatına dokunmak ve hayatlarında bunu yaşamaktır” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
BK
BK - 3 yıl Önce

Müdür sen istifa etsen belki işi bilen biri gelir. Sorun e twinning nedir onu dahi bilemez. Hak eden gelsin

SIRADAKİ HABER

banner137