5-11 Ekim tarihleri arasında kutlanan ancak bu yıl pandemi nedeniyle kısıtlı bir şekilde kutlamaları gerçekleştirilen amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ ASKF başkanı Mustafa Gür, medya gruplarını ziyaret etti.

Bu kapsamda beraberinde ASKF başkan vekili Necmi Pamuk ve 2. Başkan Cemil Döndü’yle birlikte medya grubumuzu ziyaret eden Amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mustafa Gür, amatör spor’a destek ve katkılarından dolayı kanal Fırat ve Kanal E televizyonu Spor Koordinatörü Coşkun Kamaç’a plaket takdim etti.

GÜR: İLİMİZ SPORUNA CİDDİ HİZMETLERİNİZ VAR

Başkan Mustafa Gür, “05 Ekim 2020 tarihinde düzenlenen Amatör Spor haftası etkinlikleri kapsamında ilimiz sporuna ciddi hizmetleri olan Sayın Coşkun Kamaç beye Kanal Fırat ailesi adına plaket takdim edeceğiz. Kendisine yaptığı hizmetler adına teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

KAMAÇ: HABERLERİMİZDE PROGRAMLARIMIZDA YER VERİYORUZ

Spor Koordinatörümüz Coşkun Kamaç, “Bende teşekkür ediyorum. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığınıza geldiğiniz günden beri yaptığınız başarılı çalışmaları taktir ediyoruz. Bizim medya grubumuz olarak ilimizin her spor ve branşında mümkün olduğunca haberlerimizde programlarımızda yer veriyoruz. Ben bu plaketi medya grubumuzdaki arkadaşlarım adına alıyorum” diye kaydetti.