Ebe Saynur Esen, 2018’in İlk Saatlerinde Emekli Ayrıldı

2018 yılı herkese umutla geldi. Herkes başta sağlık ve huzur getirmesini temenni ederken; Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ebe olarak hizmet veren Saynur Esen, mesleğinin otuz üçüncü yılını doldurduğu 2018’de son nöbetini tuttu.

Ebe Saynur Esen, 2018’in İlk Saatlerinde Emekli Ayrıldı

Ömrünün 33 yılını, yeni ömürlerin doğmasına yardımcı olarak adayan Ebe Saynur Esen,2018 yılının ilk saatlerinde son nöbetini tutarak emekliye ayrıldı.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve 33 yıl boyunca sayısını bile bilmediği binlerce çocuğun dünyaya gözlerini açtığı ana şahitlik eden Ebe Saynur Esen hizmet süresini 2018 yılının ilk saatlerinde tamamladı.

2018 yılının ilk gününde emekliğe ayrılan Ebe Saynur Esen, bugüne kadar sayısız bebek kucakladığını belirterek bir canın ilk ağlama sesini duymanın çok farklı olduğunu söyledi.

Ebe Esen yaptığı konuşmada duygularını şöyle dile getirdi: “Son nöbetim. Mutluyum. Her nöbette 7, 8 tane bebek dünyaya getirdik. Her ayda 7 nöbet. Ona göre hesap yapılsın. Bebeği o anda elimize almak çok farklı bir duygu. Anne ve bebek sağlıklı olunca çok mutlu oluyoruz. Bir kişiye can vermek, onun ilk ağlamasını duymak çok farklı bir duygu. Anlatılamıyor. Anlatılamaz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137