Vatandaşların gelişimlerine ve istihdam edebilmelerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenleyen Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), eğitimlerini yeni yerinde sürdürmeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nda hizmet vermeye başlayan EBEGEM’de, ücretsiz olarak açılan kurslara katılan kursiyerlere uzman hocalar eşliğinde eğitimler verilerek meslek sahibi olmaları amaçlanıyor.

Hafta içi her gün 10.00 -17.00 saatleri arasında verilen eğitimlere katılan kursiyere, kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifikaları veriliyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

EBEGEM kursları ile eğitimlerine katkı sağladıklarını söyleyen kursiyerler ise eğitimlerden çok memnun olduklarını ifade ederek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

BARKIN: ZAMANIMIZ BOŞA GİTMİYOR

Geleceklerini şekillendirmede teknolojinin önemli bir unsur olduğunu vurgulayan kursiyerlerden Yiğit Barkın Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Temel Bilgisayar Kullanımı Eğitimi kursunun çok güzel ve çok faydalı bir kurs olduğunu belirterek, “Temel Bilgisayar Kullanımı Eğitimi kursuna geldiğimizde zamanımız boşa gitmiyor ve zamanı daha verimli kullanabiliyoruz. Ayrıca yeni şeyler öğrenerek gelişimime katlı sağlıyorum” ifadelerini kullandı.

CÖMERT: ÇOK VERİMLİ BİR KURS DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ

Zeynep Cömert ise “Yaz tatillerim çoğunlukla boş geçiriyordu. Ben bu yaz tatilimi daha dolu dolu geçirmek için bu kursa geldim. Buraya gelerek kendime ileriye dönük bir yatırım yapmış oluyorum ve zamanımı daha iyi değerlendiriyorum. Hocalarımızla çok verimli bir kurs dönemi geçiriyoruz. Bu bağlamda Şahin Başkan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HAKAN: BİLGİSAYARLA İLGİLİ BİLMEDİĞİMİZ ŞEYLERİ ÖĞRENİYORUM

Bir diğer kursiyer Ceren Hakan ise “Bu kursa katılım sağlayarak geleceğime dönük bir yatırım yapıyorum. Bilgisayarla ilgili bilmediğimiz şeyleri öğreniyorum. Temel bilgisayarı bu kurs sayesinde öğrenmiş oluyoruz. Gelecek teknoloji ile geldiği için biz de burada geleceğimize yatırım yapıyoruz. Belediye Başkanı’mız Sayın Şahin Şerifoğulları’na bize bu imkânı sunduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.