EBEGEM’de “Hanımeli El Sanatları Sergisi” Açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi’nde bünyesinde eğitim gören kursiyerlerin ürünleri EBEGEM Sergi Salonu’nda 15 gün süreyle vatandaşlara sunulacak.

EBEGEM’de “Hanımeli El Sanatları Sergisi” Açıldı

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri ürünleri EBEGEM Sergi Salonu’nda 15 gün süre ile vatandaşların beğenisine sunacaklar.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla açılan sergide, EBEGEM bünyesinde eğitim alan hanımların kendi el emekleri olan ürünler sergileniyor.

İçerisinde birçok ürünün yer aldığı sergide, vatandaşlarımız bir yandan sergiyi dolaşırken bir yandan da beğendikleri ürünleri satın alabiliyor.

BİLGİNOĞLU: EBEGEM’DE ÇOK GÜZEL PROJELER YAPIYORUZ

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu sergide yaptığı konuşmada, “Kadınlarımıza, gençlerimize, engellilerimize, yaşlılarımıza ve herkese ulaşabildiğimiz bir sürü projemiz var. Bu projelerin birçoğunun hayata geçirilmesi çok önemli. Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi vasıtasıyla EBEGEM’de çalışan personellerimizle çok güzel projeler yapıyoruz. Bugünde böyle güzel projeler üreten merkezimiz böyle müthiş bir sergi açmıştır. Bu çalışmada sürekli desteğini gördüğümüz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne, teşekkür ediyoruz. Umut ediyoruz ki bundan sonra çok daha güzel projeler ortaya koyacağız. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın desteği ve vizyonu ile ortaya koyduğu projelerle sizin de gayretinizle beceremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA TEŞEKKÜR

Yapılan kurslardan çok memnun olduklarını ifade eden kurs eğitmenleri ve kursiyerler ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

“Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın bize sunduğu imkanlarla EBEGEM binasında kadın kursiyerlere destekler vermekteyiz. Evine maddi destek sağlamak isteyen kadınlar, kafa dağıtmak isteyen kadınlar buradan faydalanıyorlar. Bizler burada çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Bize bu imkanları sunan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na çok teşekkür ediyorum”

“Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın EBEGEM bünyesinde açmış olduğu el sanatları sergisindeyiz. Kadınlarımızın bir sene boyunca yaptığı el sanatlarını sergileme imkanı bulduk. Kurslarımız çok eğlenceli geçiyor ve pazar alanı oluşturuyoruz, satış yapıyoruz. Kadınlarımız böylece ev bütçesine katkıda bulunuyor. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na bize bu imkanı sağladığı için ve kadınların arkasında durduğu için çok teşekkür ederim”

“Burada çok güzel keyifli bir şekilde çalışıyoruz. Kursiyerlerimiz çok eğleniyorlar, sosyalleşiyorlar ve ürünler ortaya çıkarıyorlar. Her alanda çalışmalar yapıyoruz. Kursiyerlerimizde bizi yönlendiriyor ona göre çalışma yapıyoruz. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na kadınların vakitlerini güzel geçirmelerini sağladığı için çok teşekkür ederiz”

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “5-19 Mayıs tarihleri arasında EBEGEM Sergi Salonu’nda haftanın her günü 10.30 - 17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan sergiye bütün vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137