Türkiye Kamu Sen, üyelerinin özel sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilmesi için Özel Hayat Hastanesi ile protokol imzaladı.

EFE: DURUMUNUN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEMEMİZ ASLA MÜMKÜN DEĞİL

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Talat Efe, “Kamu çalışanlarımızın mali haklarını, sosyal haklarını, özlük haklarını iyileştirmek, geliştirmek için büyük bir mücadele içindeyiz. Son yapılan toplu sözleşmelerle birlikte kamu çalışanlarının mali konularda durumunun iyi olduğunu söylememiz asla mümkün değil. 2017 toplu sözleşmelerinde 2018 için %7.5, 2019 için %9’a imza atılmıştı yetkili konfederasyon tarafından. Ama 2018 yılının Kasım ayında TÜİK rakamlarına göre enflasyon %25. Kasım ayında fiyatların düşmemesine rağmen enflasyon eksi 1,44, Aralık ayında 0,44 ve Ekim ayındaki %25’lik enflasyon oranı Ocak’ta yayınlanan TÜİK rakamlarına göre %20’ye düştü” ifadelerini kullandı.

EFE: %30 İNDİRİM YAPILACAKTIR

Başkan Efe, “Özel sektörle üyelerimiz adına indirim anlaşmaları yapıyoruz. Bugünde Özel Hayat Hastanesinin yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Üyelerimize %30 indirim yapacaklar. O sözleşmeleri imzalayacağız. Burada bu hastanemize de kadın doğum, estetik, sünnet ve akademik unvana sahip hekimlerimiz hariç diğer bölümlerden %30 indirim yapılacaktır” şeklinde konuştu.

AYAZ: %30 ISKONTO PROTOKOLÜ İMZALADIK

Özel Hayat Hastanesi Kurumsal Müdürü Ahmet Ayaz da, “Ayaktan ve yatarak tedavilerimizde %30 ıskonto şeklinde indirim protokolümüz bugünden itibaren başlamıştır. Yeni misyon ve vizyonumuzla, yeni hekim kadromuzla akademik ünvana sahip beyin cerrahi ve ortopedideki doktorlarımızla tüm çalışanlarımızla birlikte Kamu Sen’e özel bir ayrıcalıkla %30 ıskonto ile yatan ve ayakta tedavi hizmetlerinde %30 ıskonto protokolü imzaladık” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL