Marmara Eğitim Kurumları “Teknoloji Şenliği ve Mezuniyet Töreni” düzenledi.

GÜNDÜZ: BU ZORLU SÜREÇTEN EN AZ ETKİLENMELERİNİ HATTA HİÇ ETKİLENMEMELERİNİ HEDEF ETTİK

Törende konuşan Okul Müdürü Abdullah Gündüz, “geleceğimizin teminatı ve yarınımız olan öğrencilerimiz bu zorlu süreçten en az etkilenmelerini hatta hiç etkilenmemelerini hedef ettik. Bu zorlu süreçte gerek manevi gerek akademik açıdan onların yanında yer alıp derslerimize, projelerimize kısacasın konuşmamın başında belirtmiş olduğum üretmeye, eğitmeye ve geliştirmeye ara vermeden devam etik ve edeceğiz” dedi. 

ZELYURT: BU BAŞLANGIÇ ŞİMDİDEN ONLARA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI YÜCE ALLAH’TAN TEMELLİ EDİYORUM

Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt, “bugün kıymeti öğrencilerimizde mezun olacaklar. Yani lise hayatları bitecek, gerçek hayatına üniversite hayatlarına veya iş hayatları ile ilgili olarak bir başlangıç yapmış olacaklar. Bu başlangıç şimdiden onlara hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah’tan temelli ediyorum. Kıymetli velilerim değerli öğrencilerim biliyorum ki sizlerin verdiği güçlerle bu ülkede bir yerlerden bir yerlere geliniyor. Allah’ın izniyle de bu ülkede daha güzel günleri görmek daha aydınlık günleri görmek sizlerin sayesinde olup aynı zamanda daha refah mutlu bir dünyada yaşamak yine sizlerin sayesinde olacağını biliyoruz” ifadelerini kullandı.  

ÖZGEN: ÜLKEYE GAYRET GÖSTERME ADINA HİZMETLER YAPACAKSINIZ

Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Özgen, “mesleki tekniğin gelişmediği bir ülkede o ülkenin gelişmesi de söz konusu olamaz veya iş hayatlarına İnşallah sizler bu yıl itibariyle mezun olduktan sonra Türkiye’nin çok farklı yerlerinde çalışmak suretiyle iş bulma imkanı doğrultusunda farklı yerlere giderek çalışacaksınız ve ülkeye gayret gösterme adına hizmetler yapacaksınız” dedi. 

ORMANOĞLU: ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA GÖTÜRMESİN

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Törende konuşan Goncalar Solmazın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, “sevgili genler, mezun olan gençlerimiz, inşallah bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyoruz Allah emeklerinizi boşa götürmesin. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

TAŞKIN: MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE DE YENİ HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, “tüm Marmara okulu öğrencilerini, öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimize de yeni hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

SARIKAMIŞ: EMEK VEREN ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Eğitimci Eralp Sarıkamış da, “Marmara eğitim kurumlarının düzenlemiş olduğu “Marmara Fes Teknoloji Şenliği” ve mezuniyet törenine katılım sağladık. Emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize çok çok teşekkür ederiz. Bir öğretmen olarak bir eğitimci olarak gurur duyulacak çalışmaları görme fırsatını bulduk. Bundan dolayı da okul idaresine teşekkür eder saygılar sunarım.