Ejder Açıkkapı: Bir Seçim Bittiği Andan İtibaren Diğer Seçimin Hazırlığı Başlar

Medya grubumuzu ziyaret eden 26. dönem AK Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, bölgede yapılan çalışmalara değinerek, “Bizim için bir seçim bittiği andan itibaren diğer seçimin hazırlıkları başlar” dedi.

Ejder Açıkkapı: Bir Seçim Bittiği Andan İtibaren Diğer Seçimin Hazırlığı Başlar

26. Dönem Ak Parti Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı medya gurubumuzu ziyaret etti.

Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevini yürüten Açıkkapı, bölge ‘de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Seçimlere 18 ay kaldı. Bizim için bir seçim bittiği andan itibaren diğer seçiminin hazırlıkları başlar” dedi.

Güneydoğu Anadolu bölgesinin hassas bir bölge olduğunu vurgulayan Açıkkapı, kamu düzeninin sağlandığı bu bölgelerde vatandaşların artık özgürlüğüne kavuştuğunu söyledi.

AÇIKKAPI: BU BÖLGEDE VATANDAŞLAR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Açıkkapı, “Sayın Cumhurbaşkanımız defaatle sorulan sorulara hep seçim zamanında yapılacak cevabını verdi. Seçimler18 ay sonra inşallah gerçekleşecek ve bizlerde çalışmalarımızı buna yönelik yapıyoruz. Bir seçim bittiği andan itibaren diğer seçimin hazırlığı başlar. Biz aslında her seçimden sonra yeni bir seçime sahada çalışarak devam ediyoruz tabi ki şu 18 aylık süreçte teşkilatlarımızla daha çok çalışacağız ve inşallah seçimde de milletimizin teveccühü ile yeniden ülkemizi daha yukarı noktalara vatandaşlarımıza hizmet yönünde çalışmalarımız devam edecek. Her seçimden sonra AK Parti için yeni bir seçim başlangıcı olur bu anlayışla biz teşkilatlarımızla çok daha güzel başarıları kazanmak için mücadele vereceğiz. Bunu önceki seçimlerde hissettik Şırnak gibi bir ili biz çok büyük bir başarıyla yerel seçimlerde kazanmıştık. Güney Doğu Anadolu bölgesinde ciddi bir oy artışı gerçekleşmişti”

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2021, 19:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakgoş
Gakgoş - 2 yıl Önce

Devlet adamı ile Siyaset adamı ayrımı buradan geliyor. Ejdermeyvesi, açık şekilde anlatmış akpnin içeriğini; Devlet adamı ülkenin geleceğini, istikbalini, sisteminin işleyişini düşünür. Planları uzun vadededir. Ve ülkesini düşünür. Siyaset adamı ise sadece bir sonraki seçimi düşünür. Planları kısa vadelidir. Ve kendisini düşünür.

11
11 @Gakgoş - 2 yıl Önce

Çok doğru bir tespit

Zaza
Zaza - 2 yıl Önce

Allah aşkına bu şehire ne faydan olmuş.

Demir
Demir - 2 yıl Önce

Doğru her seçim dönemi ihale dönemi değil mi

GAKGOM
GAKGOM - 2 yıl Önce

MEŞHUR BİR SÖZ VARDIR ;DUMAN ALMIŞ MEZARIMIN ÜSTÜNÜ…ADAMIN SURATINA SIFATINA BAKTIĞI ZAMAN ,İNSANIN RIZKI KISMETİ KESİLİYOR…TAKDİR AZİZ MİLLETİMİZİN.

Çalanlar
Çalanlar - 2 yıl Önce

Bey olmaktan çıkınca adam oluruz

Emre y.
Emre y. - 2 yıl Önce

Sinsi sinsi vekillige aday adayi olma yolunda. Zaten Akp nin politikasidir bi oncekilerle yola devam zulfuo sermin ozturkler vs vs

Elazığ lı
Elazığ lı - 2 yıl Önce

Akp de bir dönem milletvekili olan görev süresi sonunda ne yaptığını kendilerinin de bilmedikleri görevlere veriliyor. Güneydoğu bölge koordinatörü yapılmış bu kişi milletvekili olduğu zaman ne zaman mecliste şehiri için konuşmuşta şimdi koordinatör yapılmış görevinin ne olduğunu kendi biliyor mu acaba

lütfü sRAÇ
lütfü sRAÇ - 2 yıl Önce

BÜYÜKSÜN VEKİLİM ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

büyük
büyük @lütfü sRAÇ - 2 yıl Önce

Gövde olarak büyük, önemli olan vekil olarak çalıştığı dönemde yaptığı işler büyük olsun.


SIRADAKİ HABER

banner137