Evrensel Kur’an İlimleri Derneği tarafından İçerisinde Hafızlık, Arapça Tefsir, Hadis ve Fıkıh gibi benzeri ilimlerin verileceği EKİDER İslami İlimler Eğitim Külliyesi’nin temeli atıldı.

“İNŞAATIN YAPIMINA 2018 İTİBARİYLE BAŞLADIK”

Projenin Müteahhidi Bünyamin Doğan, “3 bin dönüm arazi, üzerine toplamda 2 bina inşa edeceğiz Allah nasip ederse. Bu binalarımızın şu an su basmanını çıktığımız inşaatın 304 metrekare üzeri 3 kat mimari projede de görüldüğü gibi öbür binamızda 766 metrekare üzeri toplamda 3 kat 2 bina olmak üzere inşaatın yapımına 2018 itibariyle başladık” ifadelerini kullandı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Aksaray Mahalle Muhtarı Abdullah Bayrak da, “Tabi ki bu tür hizmetlere bizim toplum olarak gerçekten çok çok ihtiyacımız var. Biz gerçekten değerlerimizden çok uzak kalmışız, Kur’an’dan uzak kalmışız, Allah yolundan uzak kalmışız. Uzak kaldığımız için millet olarak biz gerçekten emperyalist kafir devletlerin sömürüsü altına girmişiz. Ben temenni ediyorum ki bu tür çalışmalar ülkemizde, genelde yoğunlaşacak ve bu hizmetler çoğalacak. Buradaki yetişen nesil imanlı yetişecek, Allah yolunda yetişecek ve bu konuda gerçekten ben çok mutuyum. Mahalle Muhtarı olarak ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlı, uğurlu etsin” şeklinde konuştu.