Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığlılara müjde vermeye devam ediyor.

Elazığ’a yapılacak olan 2 önemli proje Kalkınma Bakanlığınca 2018 yatırım programına alındı.

“SPOR KOMPLEKSİ KALKINMA BAKANLIĞINCA 2018 YATIRIM PROGRAMINA ALINMIŞTIR”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yatırım programı ile ilgili www.elazigsonhaber.com internet haber sitesine yapmış olduğu öze laçıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Elazığ’a kazandırılacak olan spor kompleksinin içerisinde Elazığ Belediyesinin katkılarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilecek olan Doğukentteki 54 dönüm arazi üzerinde olimpik yüzme havuzu, atletizm pisti, tribün, tribün aydınlatması ve soyunma odaları ile birlikte spor kompleksi Kalkınma Bakanlığınca 2018 yatırım programına alınmıştır”ifadelerini kullandı.

AKVARYUM, KAFETERYALAR, İDARİ OFİSLER VE KAFE RESTORANLAR YAPILACAK

Palu ilçesine yapılacak olan yatırım ile ilgili konuşan Milletvekili Açıkkapı, “Ayrıca bu alana Elazığ Belediyesi  tarafından da bu alanda spor faaliyetlerine ek olarak halkın hizmetine sunulacak olan akvaryum, kafeteryalar, idari ofisler ve kafe restoranlar yer alacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Elazığ’ın Palu ilçesine kazandırılacak olan Gençlik Merkezi, Kalkınma Bakanlığımız tarafından 2018 yatırım programına alınmıştır”diye konuştu.

“HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, bu yatırımları Elazığ’a kazandırmak yönünde yoğun çalışma sergileyen Elazığ milletvekillerine , Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’ye ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederek Elazığ’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu haberin tüm telif hakları www.elazigsonhaber.com internet sitesine aittir. Paylaşım yapılırken kaynak belirtilmesi gerekmektedir!