Elazığ Anadolu Lisesi'nden Dikkat Çeken Proje

Elazığ Anadolu Lisesi, Erasmus Okul Ortaklıkları projeleri kapsamında "Çevreniz Geleceğinizdir - Your Nature Your Future" adlı bir projeyi hayata geçirdi.

Elazığ Anadolu Lisesi'nden Dikkat Çeken Proje

Elazığ Anadolu Lisesi tarafından Erasmus Okul Ortaklıkları projeleri kapsamında İtalya, Litvanya, Romanya ve Yunanistan ile ortaklaşa hazırladıkları "Çevreniz Geleceğinizdir - Your Nature Your Future" adlı projenin uygulama süreci başlıyor.

36 ay sürecek ve ortak ülke okulları arasında öğrenci ve personel hareketliliğini de kapsayan projenin açılış toplantısına ve faaliyetlerine, okul adına projenin uygulamasından ve koordinasyonundan sorumlu iki öğretmen 15-18 Ocak tarihlerinde İtalya'da yapılacak etkinliklere katıldı.

Projenin ana temasını öğrenci, öğretmen, okul personeli, veli ve bütün vatandaşlar arasında doğayı tanıma sahiplenme ve koruma bilincini oluşturmak, doğal kaynakları verimli kullanmak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için nelere dikkat edilmesi gerektiği noktasında çeşitli etkinlikler ve toplumsal farklılıkları ortaya koyma faaliyetleri oluşturuyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137