AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim çalışmaları kapsamında ilk durağı Canlı Hayvan Pazarı oldu.

Esnafla bir araya gelen Şerifoğulları, hem sorunları dinledi hem de çözüm önerilerini sundu.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın, bir sonraki durağı Kekliktepe civarındaki esnaflar oldu.

Şerifoğulları Seçim çalışmaları kapsamında Akçakiraz beldesinde hem esnaf ziyareti gerçekleştirdi hem de Belde Belediye başkanı Sebahattin Kaya ile bir araya geldi.

Daha sonra Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezine geçen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur’da eşlik etti.

Kadın Yaşam Merkezi’nde Şahin Şerifoğulları, ebru sanatı da yaptı.

ŞERİFOĞULLARI: KADIN YAŞAM MERKEZLERİMİZİN ÇOK DAHA FAZLA YAYILMASI LAZIM

Şahin Şerifoğulları, partilerinin her dönem yerel de ve genelde kadınlara verdiği öneme vurgu yaparak, “Her kadememizde parti olarak kadınlara öncelik veriyoruz, kadınlara pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bizlerde yerel yönetimler anlamında biliyorsunuz Elazığ Belediye Başkan adayı olarak sizlerin huzurlarınızdayız. Yine kadınlarımızı önceleyen, kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapan ve projelerimizde kadınlarımıza yer veren bir anlayışla sizlerin karşısına çıktık. Pazartesi günü yapmış olduğumuz proje tanıtım toplantımızda yine kadınlarımıza ve gençlerimize geniş yer verdik. Burada daha önceden yapılan şu andaki mevcut belediye başkanımızın sizlere sunmuş olduğu hizmetleri daha da genişleterek sizlerin hizmetine sunabilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Burada projelerimizden bazılarından bahsedecek olursak tabi kadın yaşam merkezlerimizin çok daha fazla yayılması lazım” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: KATKI SAĞLAYABİLME ADINA BÖYLE BİR PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Şahin Şerifoğulları, “Bir çok mahalleye yaymamız lazım. Burada taahhütlerimiz arasında her mahallede kadın merkezlerinin olabilmesi adına çalışmalarımızı yapacağız. Yine aynı zamanda sizlerin evlernizde ürettiğiniz ürünleri satabilme adına ve aileniz bütçesine destek olabilmeniz adına haymana kadınlar semt pazarı adı altında bir projeniz var. Bunu da şehrimizin bir çok bölgesinde yaygınlaştırarak bu semt pazarını oluşturarak sizlere ürettiğinizi ürünleri pazarlayabilme adına ve aile bütçenize katkı sağlayabilme adına böyle bir projemizi gerçekleştireceğiz. Onun dışında kadınların her alanda güçlü olmasını istiyoruz. Kadınların her alanda söz sahibi olmasını istiyoruz. Bunun için belediyemizde kadın meclisimize yer vereceğiz. Kadınlarımızın almış olduğu kararları kesinlikle belediyemizde uygulamaya çalışacağız. Bu noktada hem AK Parti olarak hem şahsımız olarak kadınlarımıza her zaman pozitif ayrımcılık yapacağımızı biz buradan vaat ediyoruz” şeklinde konuştu.

BALIK: EN ÇOK KADINLAR OY VERDİ

AK parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, “Kadınlar yalnızca hayatın değil, siyasetin de öznesidir diyen bir liderimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde artık kadınlar evlerinde el işi yapmak, çocuğuna bakmak elbette ki bunlarda güzel görevler, onun dışında da hayata açılabilen, hayatta var olabilen, bende ferdim benimde üretkenliğim var diyebilen hayatın gerçekleri oldu. Bizi en çok kadınlar sevdi, en çok kadınlar oy verdi. Çünkü en çok kadınlar için siyaset yaptık. Engellilerimize maaş bağladık, en çok kadınlarımız bundan fayda sağladı. Yaşlılarımıza bakım ücretleri veriyoruz, hastalarımıza bakım ücreti veriyoruz bundan bakım desteği veriyoruz, evlerinde bakımlarını yaptırıyoruz, hastanelerden doktorlarını evlerine yolluyoruz, bundan en çok kadınlarımız faydalandı” dedi.

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’nın seçim çalışmaları kapsamındaki bir başka durağı Tır Garajı oldu.

HABER: SITKI TAŞEL