Elazığ Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumları Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan deprem felaketinden sonra afet bölgesinde yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Şerifoğulları, Elazığ’ın depremselliğinin göz önüne alınarak, Elazığ’da en fazla kat yüksekliğinin 10 kat olarak belirlendiğini söyledi.

Elazığ Belediye Meclisi Mart Ayı Oturumları Başladı

Elazığ Belediye Meclisi’nin mart ayı oturumlarında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında afet bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da en fazla kat yüksekliğinin  10 kat olarak belirlendiğini söyledi.

Elazığ’ı olası afetlere karşı hazırlamak amacıyla Fırat Üniversitesi ile şehrin yapı stokuna ilişkin 2 yıldır çalışma yaptıklarını belirten Başkan Şerifoğulları, çalışmanın raporlama aşamasında olduğunu kaydetti.

Öte yandan Elazığ Belediye Meclisi Mart Ayı oturumlarının birinci birleşimde Elazığ’ın yetiştirdiği önemli yer bilimcilerden olan Elazığlı Prof. Dr. Naci Görür’ün adının kentteki bir caddeye veya parka verilmesi önergesi meclise sunuldu.

VİDEO:

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2023, 00:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137