Elazığ Belediyesi: 31 Mayıs 2022 Salı Gününe Ertelenmiştir

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “Yeniceli Kemali Anma Programı” Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olması nedeniyle 31 Mayıs 2022 Salı gününe ertelendi.

Elazığ Belediyesi: 31 Mayıs 2022 Salı Gününe Ertelenmiştir

Elazığ Belediyesi, tarafından Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkeszi’nde “Yeniceli Kemali Anma Programı” düzenlenecekti.

25 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek olan program Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olması nedeniyle anma programı 31 Mayıs 2022 Salı gününe ertelendi.

“YENİCELİ KEMALİ ANMA PROGRAMI” 31 MAYIS 2022 SALI GÜNÜNE ERTELENMİŞTİR”

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olması nedeniyle Belediyemiz tarafından bu akşam düzenlenecek “Yeniceli Kemali Anma Programı” 31 Mayıs 2022 Salı gününe ertelenmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun” denildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İşe yaramayan iş kur müdürü
İşe yaramayan iş kur müdürü - 2 yıl Önce

Allah için bu şehirde iş kur müdürünün iş gördüğünü duyan gören var mı? İşine gelmeyen elamanını bir çırpıda silen vefasız birisi! Görevden alınacaktı vekillere yalvardı koltuğu kurtardı! Allah yanına koymaz iş bilmez iş müdürü!

Köksal aktaş
Köksal aktaş - 2 yıl Önce

Haber

SIRADAKİ HABER

banner137