Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ Belediye başkanı olmasının ardından Elazığ Belediyesi’ndeki kurum müdürlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği merak konusu olmuştu.

Daha sonra alınan kararla birçok birimde değişikliğe gidildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Birimine ise Serhat Demiral getirildi.

Demiral, Elazığ Belediyesinde ki yeni görevine başladı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİNİN YENİ MÜDÜRÜ SERHAT DEMİRAL KİMDİR?

1987 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde doğdu.

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı.  2008-2012 yılları arasında Cyprus  İnternational  University’de Rehberlik/Psikolojik  Danışmanlık  bölümünden  başarı  ile  mezun  olarak  Lisans  eğitimini tamamladı.

Halen Anadolu üniversitesi, Adalet bölümünde ikinci üniversite eğitimine devam eden Demiral, 2012 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde Rehber öğretmen olarak göreve başladı.

2015 yılında ise Bilim ve Sanat Merkezine öğretmen seçimi sürecinde başarılı olarak Elazığ Bilim ve Sanat Merkezine Rehber Öğretmen olarak atandı.

Farklı STK’larda aktif olarak görev üstlenen Demiral, 2015 yılında Türkiye Gençlik Vakfı Elazığ il temsilciliğinin kuruluşunda görev aldı.

Elazığ Bilim ve Sanat Merkezinde görev yapmakta iken Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirildi.

TÜGVA İl Başkan Yardımcılığı/Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü, İl Başkan Yardımcılığı/ İdari İşler Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Demiral, evli ve bir çocuk babasıdır.

 Medya gurubumuz olarak Elazığ Basın ve Halkla İlişkiler birimine müdür olarak getirilen Serhat Demiral’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başlarılar diliyoruz.