Elazığ Belediyesi EBUAŞ Anonim Şireketine ait Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan bir taşınmaz arsayı açık arttırma usulüyle satıyor.

Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan 2004 ada 2 parsel numaralı 3 bin 599 metrekare arsa için 7 milyon 900 bin TL muhammen bedel istendi. Geçici teminat bedeli ise 237 bin olarak belirlendi.

İhale 3 Kasım Perşembe günü saat 10.30’da Kırklar Mahallesinde bulunan Şirket Toplantı salonunda satış komisyonu huzurunda yapılacak.

İhale ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Mülkiyeti Şirketimize ait aşağıda mevki, ada, parsel numarası, m2si, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve saati yazılı arsanın satışı Açık arttırma suretiyle yapılacaktır.

Arsalanın İhalesi aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Kırklar Mah. Tahir Şaşmaz Cad. No:1 Kat:3 Merkez / Elazığ Şirket Toplantı salonunda satış komisyonu huzurunda yapılacaktır. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde ücretsiz görüleceği gibi ihaleye iştirak edilmesi halinde 300,00 TL bedel karşılığında Ticari İşler Müdürlüğünden temin edilecektir. Ayrıca Teklif verecek kişiler ayrıntılı bilgi için EBUAS Ticari İşler Servisinden veya (424) 212 30 40 (dahill 2358) nolu telefondan bilgi alabileceklerdir.

Geçici teminat (tahmini muhammen bedelin % 3'ü oranında) bedeli ihale saatinden önce yatınıldığına dair makbuzu veya teminat mektubu, Devlet Tahvili, Hazine kefaletine haiz tahviller kabul edilir.

Satıştan doğan bütün vergi, resmi harç, alıcı ve satıcıya ait tapu harçları, alım satım giderleri, eğitime katkı payı ile ödenmesi gereken tüm giderler ihale edilene aittir. Komisyon gerekçesini karar içeriğinde belirtmek sureti ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Teklifler ihale günü ihale saatine kadar sıra numaraları alındılar karşılığında İhale Komisyon Başkanlığı'na verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde diş zarfın

üzerine Komisyon Başkanlığı'nin adresi ve hangi işe ait olduğu, isteklinin adı soyadı veya ticari unvanı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olması şarttır. Postada vuku bulacak gecikmeler kabul edilemez. Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz