Elazığ Belediyesi Bölge Camii Önünde Toplu İftar Programı Düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi adına Elazığ Bölge Camii Derneği ile birlikte Üniversite Mahallesi Namık Çiftçi Caddesi’nde 17 Nisan Pazartesi günü toplu iftar yemeği programı düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi Bölge Camii Önünde Toplu İftar Programı Düzenleyecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da katılımıyla düzenlenecek toplu iftar programı, mübarek Kadir Gecesi’ne tekabül eden 17 Nisan Pazartesi günü Bölge Camii önü ve Namık Çiftçi Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN TÜM HEMŞERİLERİMİZE DAVET

Ramazan ayı süresince başta depremzede vatandaşlar olmak üzere hemşerilerimizle iftar ve sahur programlarının yanı sıra teravih namazlarında da sık sık yan yana geldiklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları, düzenleyecekleri iftar programı ile Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşamayı amaçladıklarını kaydetti.

“GÖNÜL SOFRAMIZA BEKLİYORUZ”

Geçen yılda aynı yerde 5 bin vatandaşımızın katılımıyla toplu iftar yaptıklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları,

“Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği, birlik, beraberlik ve duaya her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, Bölge Camii önünde düzenleyeceğimiz gönül soframıza bütün hemşerilerimizi bekliyorum. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizde yapacağımız iftar sofrasında, Ramazan ayının bereketini hep birlikte paylaşıp ülkemiz ve İslam âlemi için dua edelim inşallah.” Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137