Elazığ Belediyesinde Müdürler Değişmeye Başladı Elazığ Belediyesinde Müdürler Değişmeye Başladı

Elazığ’da akşam saatlerinde başlayan tipi şeklinde kar yağışı etkisini gösterdi.

Kısa süreli yağan kar yağışının ardından yollarda havanın soğumasıyla birlikte buzlanma meydana geldi.

Kar yağışıyla birlikte Elazığ’da sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Elazığ Belediyesi ekipleri, yağan karın ardından cadde ve sokaklarda çalışma başlatarak iş makineleri ile yolları açarken buzlanma meydana gelen yollarda tuzlama çalışması yaptılar.

Toplam 207 kişilik ekip, 17 adet greyder, 10 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 7 adet arazöz (solisyon aracı), 4 adet yükleyici kepçe, 4 adet kazıcı kepçe, 2 adet dozer, 8 adet kamyon olmak üzere toplam 52 adet iş makinesi ve tuzlama aracı ile sürdürülen çalışmalarla, ulaşımın aksamaması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için başta ana arterler başta olmak üzere şehir merkezi genelinde bulvar ve caddelerin trafiğe açık tutulması için kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulaması gerçekleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kar yağışının başlamasıyla birlikte Elazığ Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kriz Masası koordinesinde, 207 kişilik ekip ve ekipmanlarımızla mücavir alan sınırları içinde yer alan tüm mahallelerde çalışmalarımızı aralıksız devam etmektedir. Kıymetli vatandaşlarımızın buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olunmasını ve toplu taşıma araçlarının tercih edilmesini önemle rica ederiz. ” denildi.

Video: