Elazığ Belediyesi, Elazığ’a yeni Spor ve Yaşam Kompleksi kazandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreni’nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ’a yeni spor alanları kazandıracaklarını duyurmuştu.

Elazığ’da 100.000 m² alan içerisinde; Atletizm Pisti, Kapalı Spor Salonu, 5 Adet Semt Sahası,  Sosyal ve Yürüyüş Donatı Alanlarının yapımına başlanıldı.

Bu kapsamda yapımına başlanılan Spor ve Yaşam Kompleksi alanında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları incelemelerde bulunarak Elazığ’a dev bir yatırım daha kazandırdıklarını söyledi.

Başkan Şerifoğulları’na Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Bilginoğlu ve Elazığ Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren eşlik etti.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞ’IMIZA DEV BİR YATIRIM DAHA KAZANDIRIYORUZ

Başkan Şerifoğulları yapılan proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Elazığ’ımıza dev bir yatırım daha kazandırıyoruz. 100.000 m² alan içerisinde: Atletizm Pisti, Kapalı Spor Salonu, 5 Adet Semt Sahası Sosyal ve Yürüyüş Donatı Alanları bulunuyor. Yapımını planladığımız Spor ve Yaşam Kompleksi alanımızda incelemelerde bulunduk. Hayırlı olsun.” dedi.