Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler, ‘12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü dolayısıyla program düzenlendiler.

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen programa Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, özel gereksinimli bireyler ve aileler katıldı.

Özel bireylerin kendilerinin hazırlayıp sundukları programda şiirler okundu, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve İstiklal Marşı’nın kabulü sürecinde yaşananlar anlatıldı.

EZBERLEDİKLERİ ŞİİRLERİ ŞEHİTLERİMİZE ARMAĞAN ETTİLER

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda öğrenciler kendi ezberledikleri istiklal ve milli mücadele şiirlerini sırasıyla okuyarak şehitlerimize armağan ettiler.

AİLELERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Programda konuşan Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan özel bireylerin gerçekleştirdiği etkinliğin özel ve anlamlı olduğunu belirterek onları bu etkinliğe hazırlayan eğitmenlere teşekkür etti.

Programa katılan aileler ise çocuklarına gerekli ortamın hazırlanması ve her türlü imkânın sunulmasından dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki tüm çalışanlara teşekkür ettiler

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137