Elazığ Belediyesi: Hukuki Süreç Başlatıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan parka zarar veren şahıslarla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı. Açıklamada, ““Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Parkı’na zarar veren şahıslar tespit edildi, hukuki süreç başlatıldı” denildi.

Elazığ Belediyesi: Hukuki Süreç Başlatıldı

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediyesi’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Geri Dönüşüm Parkı’nın tahrip edilmesi görüntüleri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılmış ve görüntüler kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

Konuya ilişkin Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden açıklama yapılarak parka zarar veren kişilerin tespit edildiği ve haklarında hukuki sürecin başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, Elazığ Belediyesi ekiplerinin güvenlik kameralarını detaylıca incelemesi neticesinde parka zarar veren, oyun gruplarını ve oturma alanlarını tahrip eden şahısların tespit edildiği, çocuklarımızın güvenle oynaması için özenle yapılan geri dönüşüm parkına zarar veren bu kişiler hakkında kamu malına zarar vermeleri sebebiyle hukuki sürecin başlatıldığı kaydedildi.

PARK YENİDEN ONARILDI

Açıklamada ayrıca, park genelinde zarar gören oyun grubu ve oturma alanlarının belediye ekipleri tarafından yeniden onarıldığı,  yerinden sökülen yürüyüş parkurunun ise tekrar bakım-onarımdan geçirilerek vatandaşların kullanımına hazır duruma getirildiği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137