Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi tarafından “Anne- Çocuk Günü” programı düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu programa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları Mahmut Rıdvan Nazırlı ve Hasan Murat Öz de katılım sağladı.

Günün anlam ve önemine değinen Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nazende Çilem Erdem, annelerin toplumdaki önemine dikkat çekti.

ERDEM: SOLUKLANMAK, YÜKÜMÜZÜ HAFİFLETMEK VE GAYRETİMİZİ ARTTIRMAK HEP ANNE ŞEFKATİYLE BİRLİKTE

Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nazende Çilem Erdem, “Öğrencisine şefkat ve merhamet duyan öğretmenlerimizde birer anne, büyüttüğü bir menekşeyi koruyan kollayan değerlerimizde birer anne özellikle bunu ifade etmek istiyorum yerini gözlerindeki ışıltıyı gören bir anne. Kadın meclisi sizlerle birlikte var. Yolumuz çok uzun soluklanmak, yükümüzü hafifletmek ve gayretimizi arttırmak hep anne şefkatiyle birlikte” dedi.  

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu da, Kadın Meclisi tarafından yürütülen çalışmaların gönül belediyeciliğini esas aldığını söyledi.

Bakan Yardımcısı Eminoğlu Elazığ’da Ziyaretlerde Bulundu Bakan Yardımcısı Eminoğlu Elazığ’da Ziyaretlerde Bulundu

BİLGİNOĞLU: BAŞKANIMIZ İLK GÖREVE BAŞLADIĞI ANDA BİZLERE VERDİĞİ İLK TALİMAT BU OLMUŞTU

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Şuan toplantısını yaptığımız Kadın Meclisimizin önderliğini yaptığı Gönül Belediyeciliği kapsamında yapılan bir projemiz. Başkanımız ilk göreve başladığı anda bizlere verdiği ilk talimat bu olmuştu. Öncelikle Kadın Meclisimizi ve Gençlik Meclisimizi kuracağız. Çok şükür iyi ki de kurmuşuz iyi ki de bu projeyi başkanımız bize talimat vermiş” ifadelerini kullandı.