Depremin yaşandığı bölgelere yardımlarını ulaştıran Elazığ Belediyesi ekipleri Keban ilçesindeki depremzedeler içinde yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Belediye personelleri depremzedelerimizin yaralarını sarmak için canla başla çalıştıklarını söyledi.

“YAPTIĞIMIZ İŞTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUZ”

Belediye personellerinden biri, “Elazığ Belediyesi olarak öncelikle Şahin Başkanımızdan Allah razı olsun. Şahin Başkanımız Malatya’dan Keban’a gelen depremzedelerin olduğunu söyledi. Keban’a da yardım gönderdi. Yemeklerin dağıtımını buradan yapıyoruz. Allah herkesten razı olsun. Bu yardımları yaparken insanların vicdanen rahat olması lazım. Bizde 2020 yılında bu durumu yaşadık. O yüzden neyin ne olduğunu biliyoruz. Bu sebeple elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işten dolayı gurur duyuyoruz. İnşallah daha iyi şeyler olacak.”dedi.

“BU DURUMU ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Belediye personellerinden bir diğeri ise, “Depremin olduğun ilk andan itibaren belediye olarak Malatya’ya sürekli yardımda bulunuyoruz. Gerek araçlarımız gerekse personellerimizle yardımda bulunduk. Oranın acısı çok kötü. Biz elimizden geldiğince başkanımızın destekleri ile yardımlarımızı göndermeye çalışıyoruz. Keban ilçemize gelip bugün yemek dağıttık. Bu depremi daha önce biz yaşadık. Bu durumu çok iyi biliyoruz. Ekran karşısında izlediğimizde duygulanıyoruz ağlıyoruz. Allah yardım etsin. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’mize geçmiş olsun.”ifadelerini kullandı.

Elazığ’da Öğretmenler Cuma Günü “İş Bırakacak” Elazığ’da Öğretmenler Cuma Günü “İş Bırakacak”