Elazığ Belediyesi'nden İzmir'e Yardım

Elazığ Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremin yaralarının en hızlı şekilde sarılması için kentte gıda yardımında bulundu.

Elazığ Belediyesi'nden İzmir'e Yardım

İzmir’de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki  depremin ardından Elazığ Belediyesi, şehrin acısını paylaşmak için seferber oldu..

Depremin hemen ardından İzmirlilere, geçmiş olsun dileklerini ileten Elazığ Belediyesi Şahin Şerifoğulları, arama ve kurtarma çalışmalarına ihtiyaç olması halinde itfaiye ekiplerinin deprem bölgesine hareket etmek için hazır olduğunu açıkladı.

Elazığ Belediyesi ekipleri, kısa sürede hazırlanan gıda kolilerini ve acil ihtiyaç malzemelerini depremin merkezi İzmir’e göndermek üzere tırlara yükledi.

Tırlara yüklenen battaniye, çocuk bezi, çocuk kazak, bayan kazan, dezenfektan, maske, karton bardak ve gıda malzemelerinden oluşan yardım kolileri, İzmir ve ilçelerinde ihtiyaç duyulduğu halde dağıtımı gerçekleştirilecek.

ŞERİFOĞULLARI: TIRLARIMIZ HAZIRLANDI

Hayır Çarşısından uğurlanan yardım tırları ile ilgili olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Halinizden en iyi biz anlarız, Şehidimiz Fethi Sekin’in emaneti olan İzmir’imize gönderilmek üzere tırlarımız hazırlandı” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137