Elazığ Belediyesi Otobüs Güzergahlarında Değişiklik Yaptı

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesinin Trafiğe Kapatılması Nedeniyle Otobüs Güzergahlarında Değişiklik Yaptı

Elazığ Belediyesi Otobüs Güzergahlarında Değişiklik Yaptı

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesinde Trafiğe Kapatılması Nedeniyle tehlike arz eden binalar bulunduğu için cadde trafiğe kapatıldı. Gazi caddesinin kapalı olması nedeniyle otobüs güzergahları değiştirildi.

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Gazi Caddesi’nde tehlike arz eden binalar bulunduğu için caddeyi trafiğe kapatarak otobüs sefer güzergahlarını yeniden düzenledi.

“KARAYOLLARI KAVŞAĞI YOL AYRIMINDAN DEVAM EDECEKLERDİR”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ilimizde de şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle ilimizde birçok yapı zarar görmüştür. Gazi Caddesi’nde bulunan binalar tehlike arz ettiğinden dolayı cadde araç trafiğine kapatılmıştır. Trafiğe kapatılan güzergâh üzerinde batı yönüne giden araçların Yeni Cami köşesinden Hastane Caddesi'ne, eski SSK Hastanesi önünden Yeni Araştırma Kavşağı’ndan aşağı doğru ilerleyip daha sonra Karayolları Kavşağı yol ayrımından devam edeceklerdir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137