Projelendirme çalışmaları devam eden Spor ve Yaşam kompleksi, Aksaray Mahallesi, yeni terminal binası yanında oluşturulacak.
Hem bölgenin gelişimine değer kazandıracak hem de sportif anlamda yepyeni bir cazibe noktası niteliği taşıyacak Spor ve Yaşam kompleksi bünyesinde; Atletizm pisti, 5 adet semt sahası, 250 kişilik kapalı spor salonu ile yürüyüş ve gezinti alanları yer alacak.

ŞERİFOĞULLARI: TESİSİMİZİ İNŞALLAH EN KISA SÜREDE HAYATA GEÇİREREK HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ
Projenin hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ımızın gelişimine değer katacağımız, ihtiyaçlarını karşıladığımız projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Fiziki çalışmalarımızın yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerimizle de şehrimize yepyeni değerler kazandırıyoruz. Şehrimizde sportif faaliyetlerin gelişimi adına her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Şehrimizde herkesin sportif faaliyetlere ulaşımını sağlamak adına da çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizin dört bir yanında spor yaşam merkezlerimizi hizmete sunarken, toplam 100 bin metrekare alanda hayata geçireceğimiz spor ve yaşam kompleksi için de proje çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bünyesinde atletizm pisti, 5 adet semt sahası, 250 kişilik kapalı spor salonu ile yürüyüş ve gezinti alanları yer alan spor ve yaşam kompleksimiz, başta Aksaray mahallemiz olmak üzere şehrimize hizmet sunacak. Peyzaj çalışmalarıyla da adeta bir yaşam merkezi kimliği kazandıracağımız tesisimizi inşallah en kısa sürede hayata geçirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
İyi güzel de Elazığda hala yollar kazılıyor aylar sonra yama yapılıyor sonra tekrar kazılıyor. Bu çağ dışı belediyecilik değil mi? İnşaatlar yapılıyor inşaatı yapan kişi yanındaki yolu istediği gibi trafiğe kapatıyor, kazıyor ve delik deşik ediyor. İnşaat bitene kadar vatandaş çile çekiyor. Bu çağ dışı belediyecilik değil mi? Bazı yerlerde yollar köstebek yuvası onarım bekliyor aylarca gelen giden yok. Onlar köstebek yuvalarını görmezden gelip bol bol kasis yapıyor. Bu çağdışı belediyecilik değil mi? Kaldırımlar ve yollar bazı esnaflarca işgal edilmiş. Zabıta görmüyor mu? Görüyor. Ama çay içmek dururken kim o esnafın dubalarını kaldıracak? Bazı yerlere yeşil alan ve park jet hızıyla yapılırken bazı yerlere yıllar sonra bile yapılmıyor. Bu çağdışı belediyecilik değil mi?