Elazığ, Berlin Fuarında Tanıtılıyor

Elazığ’ı yurt dışına taşıyan Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleri neticesinde Elazığ Cidde’den sonra bu kez Berlin Turizm fuarında tanıtılıyor.

Elazığ, Berlin Fuarında Tanıtılıyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, göreve başladıktan sonra şehirde başlattığı turizm atağını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Elazığ Valisi çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleri ve yoğun gayretleri ile 28 Şubat 2 Mart tarihleri arasında Elazığ’ın da iştirak ettiği Uluslar arası Cidde Turizm Fuarının ardından Elazığ, bu kez de Berlin de düzenlenen Uluslararası Berlin Turizm Fuarında boy gösteriyor.

FUARIN AÇILIŞI YAPILDI

Elazığ’da göreve başladığı günden buyana şehrin Turizm potansiyelinin ön plana çıkarılması ve etkin tanıtımının yapılması yönünde gayret içerisinde olan Elazığ Valisi çetin Oktay Kaldırım’ın başlatmış olduğu Turizm Seferberliği çerçevesinde yine Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın himayelerinde Harput Vakfı ve Fırat Kalkınma Ajansı’nın müşterek organizasyonu ile Elazığ’ın da temsil edildiği Uluslar arası Berlin Turizm Fuarı’nın açılışı gerçekleşti. Fuarın Açılışını Almanya Başbakanı Angela Merkell yaparken ülkemizi temsilen fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’ta katıldı.

EN İLGİ GÖREN STANT OLDU

Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ve dünyanın birçok ülkesinin iştirak ettiği fuarda Türkiye 3079 m2 büyüklüğünde bir stand alırken Elazığ standı Berlin Uluslar arası Turizm Fuarının ilgi gören standlarından biri oldu.

Elazığ standında fuarı ziyaret için gelen misafirler ve gurbetçi vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Elazığ heyeti, Elazığ’ın Kültür, Turizm, Sanayi ve yatırım alanlarında bilgiler vererek, şehre yatırım çekilmesi noktasında girişimlerde bulunuyor.

Elazığ heyeti üst düzey şirket yöneticilerine Elazığ’ın yatırım olanakları ile birlikte şehrin tarihi kültürel zenginliği ile ilgili bilgiler vererek Elazığ’ı en iyi şekilde tanıtmanın çabasını veriyor.

YATIRIM İMKANLARI DA ANLATILIYOR

Uluslararası Berlin Fuarındaki Elazığ Standına özellikle Ortadoğu kökenli yatırımcı ve işadamlarının yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken Elazığ Heyeti Elazığ standına gelen misafirlerle bire bir ilgilenerek, 6. Bölge teşvik imkanları ve şehrimizin yaşana bilirliği hakkında video gösterimleri ve broşürlerle şehrin tanıtılması çalışmalarını sürdürüyorlar.

7-11 Mart Tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan Uluslararası Berlin Turizm fuarında Elazığ, Elazığ Valiliği, Harput Vakfı ve Fırat kalkınma Ajansının müşterek organizasyonu ile temsil ediliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mestan
Mestan - 6 yıl Önce

Şu Ciddeye giden ekip gitsin yine aralarında deha olanlar, Türkçeyi az bileni ama şakır şakır İngilizce,Almanca,Fransızca,Rusça konuşanı bile var.Sanayi birikimleri, iktisadi ufukları ve kalkınma üzerine tezler yazmışlar Cidde de muazzam iş bağlantılarını yaptılar ekip fire vermeden katılmalı

ali veli
ali veli - 6 yıl Önce

Dubaili yatırımcıyı kaçırıyorsun yok ciddeymiş yok berlinmiş

SIRADAKİ HABER

banner137