Elazığ - Bingöl Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda 11 ve 12 Haziran’da 24. Olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek.

Kongre öncesinde, Meslekte Değişim Grubu tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

ŞİMŞEK: BÜTÜN MESLEKTAŞLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ

Meslekte Değişim Grubu Başkanı Cemal Şimşek, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederek, “12 Haziran’da yapılacak olan oda seçimlerinde Meslekte Değişim Grubu olarak bir dönem daha oda yönetimine talibiz. Bizleri bu dönemde de destekleyip yetki verirlerse odamızı şimdiye kadar yaptığımız gibi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Önümüzdeki dönemde oda binamızın inşasını hep birlikte tamamlamış olacağız. Buradan bir kez daha söz veriyoruz şayet meslektaşlarımız bizlere karşı bir kez daha güven tazelerlerse hizmet için aynı anlayış ve bilinçle hareket edeceğimizi, meslektaşlarımız arasında birleştirici bir anlayışla bütün meslektaşlarımızı kucaklayacağız.” dedi.

ÇELİK: HEP BİRLİKTE YÖNETMEYİ HEDEFLİYORUZ

Meslekte Değişim Grubu Başkan Yardımcısı Fariz Çelik, “Meslek onuruna sahip çıkacağı. Odamızı benim olsun küçük kalsın anlayışından kurtarıp, hepimizin olsun büyük ve etkin olsun anlayışına dönüştürüp hep birlikte yönetmeyi hedefliyoruz. Odamızı bütün meslektaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla yine yeniden değişimi tekrardan gerçekleştirip başaracağımıza inanıyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.