Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Yeldana’nın Ölüm İle İlgili Basın Açıklaması Yayımladı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Kazakistan uyruklu gazeteci Yeldana Kaharman’ın ölümü ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “İntihara azmettiren, teşvik eden, intihar kararını kuvvetlendiren veya intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kimsenin bulunmadığı tesbit edilerek, Kovuşturma yer olmadığına karar verilmiştir” denildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Yeldana’nın Ölüm İle İlgili Basın Açıklaması Yayımladı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yayımladı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklama şöyle:

Bazı basın yayın kuruluşlarında Kazakistan uyruklu Y.K.’nın ölümüyle ilgili yayınlanan haber ve paylaşımlar üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında yapılan olay yeri incelemesi, ölü muayene ve otopsi işlemi ve dinlenen tanık beyanları sonucunda müteveffa Y.K.’nın asıya bağlı gelişen asfiksi sebebiyle vefat ettiği, müteveffayı intihara azmettiren, teşvik eden, intihar kararını kuvvetlendiren veya intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kimsenin bulunmadığı tesbit edilerek 16/10/2019 tarihinde Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair karar verildiği anlaşılmıştır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz - 3 yıl Önce

Soru bir normal bir intahar olsa mafya babaların ağzına nıye düşsün 2 sene önceki soru 2 Açıklamalarda net konuşan adam dne testi ıstıyor 3. Karanlık bu iş

........
........ - 3 yıl Önce

Mazlumun zalim den intikamını aldığı gün şüphesiz, zalimin zulmettiği günden daha dehşetli olacaktır....

:(
:( - 3 yıl Önce

Ulan 80 milyon bu işten şüphelenmiş. Bir tek Cumhuriyet Savcılığı şüphelenmemiş. Allah görüyor. Yönetenler pislik olmuş yönetilenler ne yapsın.

hakan
hakan - 3 yıl Önce

komedi dükkanı

Yazıcıoğlu
Yazıcıoğlu - 3 yıl Önce

Muhsin Başkan ın şehit edilmesine önce devletin o günkü yöneticileri, yaşıyor, kaza dediler. Gazetesi kaç dakika 112 acl le görüştü yerini bulamadılar. Mahkeme vle kaza dedi. Sonra ne oldu suikast şüphesini güçlendirecek bir cinayet olduğu güçlü olarak ortaya çıktı.

Bikko
Bikko - 3 yıl Önce

Adaletin bu mu dunya? Bu olay mafya tarafindan bugun neden gundem oldu.Ilahi adalet herkes icin tecelli eder.

olcay tari
olcay tari - 3 yıl Önce

Yalan hepsi yalan .. o savcı veya savcılık empati yapamıyor mu ulan aynı şey kızınızın başına gelince aklınız başınıza gelecek. Savcı Osman Köse vicdanın eninde sonunda seninle yüzleşecek..

Vicdan
Vicdan @olcay tari - 3 yıl Önce

Vicdan dediğiniz şey liyakatli karekteri yetkin insanlarda olur toprağın altı da var yazık uçkur uğruna kimlerin neleri ortpas edildi acaba

?
? - 3 yıl Önce

Kimsenin bu olayla haberi yok ama mafyanın dilinde bişey var ört pas ediliyor işimiz ne olursa olsun doğru yapmiyorsak hata bizim yarın bizimde başımıza gelebilir

hakan
hakan @? - 3 yıl Önce

olayın içindeki kişiler elazığ halkını saf bellemesin. vatandaşın ağzını ara ne laflar var millet neler diyor.

hakan
hakan @? - 3 yıl Önce

tüm elazığın haberi var kardeş.. ama kimse konuşamıyor. ört bas edildi 2 günde. savcı birilerinin duymak istediği şekilde açıklama yapmış :))))

Aslan
Aslan @? - 3 yıl Önce

Aynen. Herkes görevini iyi yapmalı adam kollayarak iş yapılmaz


SIRADAKİ HABER

banner137