Elazığ'da Çeşitli Kurumlara Genç Ofisleri Açıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çeşitli yurt ve gençlik merkezlerinde genç ofisi açtı.

Elazığ'da Çeşitli Kurumlara Genç Ofisleri Açıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Fethi Sekin, Sare Ana, Harput, İzzetpaşa Yurt müdürlükleri ile Çok Amaçlı Spor Merkezi ve İpek Yolu Gençlik Merkezinde toplamda 6 adet olmak üzere genç ofis açtı.

Öğrencilerin keman, gitar, bağlama gibi müzik eğitimleri alabileceği enstrümanlarla ve satranç masası, dart, langırt, masa tenisi gibi çeşitli ekipmanlarla donatılan genç ofisler, kurslar ve gerçekleştirilecek olan etkinliklerle gençlerin sosyal gelişimlerine birçok alanda katkı sağlayacak.

EREN: ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Elazığ Gençlik v çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor e Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Gençlerimizin sosyal, sportif ve kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunabilmek için her alanda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gençlerimizin sadece sportif anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine katkıda buluna bilmek için özellikle öğrencilerimizin yoğun olarak bulunduğu 6 farklı tesiste genç ofisleri tüm sosyal donatılarıyla birlikte öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bu genç ofislerimizde görevlendirdiğimiz gençlik liderleriyle keman, gitar, bağlama gibi enstrüman eğitimlerinden dart, langırt, satranç, masa tenisi turnuvaları gibi birçok eğitim, kurs ve turnuva gerçekleştirilecektir. İlimize gençlerine hayırlı olsun” dedi.      

                                   

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kuyucu Samet!
Kuyucu Samet! - 2 yıl Önce

Şube müdürüyken, il müdürleri Suphi ve Sedat’ın kuyusunu kazan Kuyucu Samet Eren haberi de geldi çok şükür. 2 gün haberlerde görmezsek üZülüyoruz.

Levent aytar kankası
Levent aytar kankası @Kuyucu Samet! - 2 yıl Önce

Kuyucu Sametin kankası da Levent aytar ve Mesut

SIRADAKİ HABER

banner137