Elazığ'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98’inci yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Elazığ'da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Elazığ’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98’inci yıldönümü nedeniyle valilik önünde düzenlenen tören Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

Törene Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutan Vekili Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, kurum müdürleri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Program, Vali Toraman, Başkan Şerifoğuları ve Kolordu Komutan Vekili Tuğgeneral Ergin’nin Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Törenin ardından Vali Toraman ve Başkan Şerifoğuları, öğrencilerin, gazilerin ve askerlerin bayramını kutladı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Semih ışıkver , hizmete engel oluyorsan okul yapacaksın
Semih ışıkver , hizmete engel oluyorsan okul yapacaksın - 2 yıl Önce

Mhp il başkanı semih ışık ver okul yapılmalarına elazığda okula ihtiyaç yok olursa da yaparız demişsin.. bir çok yerde okul ihtiyacı var yapana engel oluyorsan sen gelip okul yap o zaman , madem atıp tutuyorsun 60 trilyonluk okul hizmetini engellemeye çalışıyorsun o zaman kendi servetinden 5-6 trilyonluk bir okul yapacaksın , ihtiyaç olur sa bşr tane daha yapacaksın.. yada omurgalı olup gelen hizmete engel olmayacaksın. Elazığın menfati için Allah razı olsun diyeceksin

Konu şuymuş
Konu şuymuş @Semih ışıkver , hizmete engel oluyorsan okul yapa - 2 yıl Önce

İstanbul büyükşehir (ekrem imamoğlu) elazığa 60 trilyonluk bütçeyle çok büyük ve güzel bir okul yapacakmış. İmzalar atılmış bunda .. ankara ve izmir belediyeleri de yer istiyormuş güzel okullar yapmak için abkaraya çok küçük bir yer vermişler , izmire de yer vermemişler hizmete taş koymuşlar.. semih bey de ben istemiyorum elazığa okul yapsınlar demiş elazığlılar da diyorlar semih bey madem bırakmıyorsunuz adamlar yapsın onda biri bütçeye siz bir okul yapın yapmıyorsanız da yapana engel olmayın.. bu tartışmalar olduktan sonra semih bey bir daha basında görülmemiş demeç te vermemiş.. bir kaç samimi olduğu adamı var onlara kendini övdürüyor şu an sosyal medya da başka ortamda gözükmüyor.. ona ithafen yazılmış bir yorum herhalde…

SIRADAKİ HABER

banner137