Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım göreve geldiği günden bu yana şehrin tanıtımı için yoğun çaba sarf ediyor. Vali Kaldırım Elazığ’ın dünyaya tanıtılması için bugüne kadar şehirde yapılmayanları yapmayı sürdürüyor. 

ELAZIĞ CİDDE’DE TANITILACAK

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın girişimleri neticesinde Elazığ yurt dışında tanıtılacak. Bu kapsamda Cidde’de yapılacak olan ve  Dünya genelinde bir çok sektörün ve ünlü iş dünyası temsilcilerinin katılacağı fuara Vali Çetin Oktay Kaldırım öncülüğünde Elazığ da katılacak.

28 Şubat Çarşamba günü başlayacak olan fuarda Elazığ standıda yer alacak ve şehrin değerleri yabancı yatırımcılara aktarılacak.

SIRADA; BERLİN, DUBAİ VE TOKYO VAR

Vali Kaldırım Cidde’deki fuarın ardından Berlin, Dubai ve Tokyo fuarlarında da Elazığ’ın tanıtılacağını açıklamıştı. Yurt dışındaki bu önemli fuarlarda Elazığ’ın yer alması şehrin gelişimi ve yabancı yatırımcılar ile yabancı turistlerin dikkatleri Elazığ’a çekilmiş olacak.

 

BU AKŞAM “COMETOELAZIĞ” VE “ELAZIĞCİDDEDE” KAMPANYASI YAPILACAK

Öte yandan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım göreve başladıktan sonra “ComeToElazığ” etiketi adı altında sosyal medya Twitter’da paylaşımlar yapılıyordu. “ComeToElazığ” hastag çalışması bu akşam da gerçekleştirilecek.

Kampanya kapsamında; bu kez “ElazığCiddede” hashtagi de oluşturulacak. Elazığ’ı dünyaya tanıtmak için başlatılan “ComeToElazığ” çalışması bu akşam saat 20.23’de başlayacak. Kampanya kapsamında “ComeToElazığve “ElazığCiddede” hashtagleri atılacak. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında yapılacak kampanyaya katılımın yoğun olması bekleniyor.

 

SAAT 23.00’DAN İTİBAREN DE CANLI YAYINLANACAK

Saat: 23.00’dan itibaren de “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” etiketi altında yapılan paylaşımlar Kanal Fırat televizyonunda canlı yayınlanacak. Elazığ’ın gelişimi, tanıtımı ve kalkınması için her projeye destek veren Kanal Fırat televizyonu “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” kampanyasına da destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Son Baskı” programının ilk bölümü “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” kampanyasına ayrılacak. Saat 23.00’da Kanal Fırat televizyonunda başlayacak olan programda Twitter’dan yapılan paylaşımlar canlı olarak ekranlara getirilecek. 

Haydi Elazığ şehrin tanıtımı için Saat 21.00’den itibaren Twitter’da “ComeToElazığ” ve “ElazığCiddede” paylaşımları yapalım…