Elazığ'da Kimsesiz Çocuklara İftar

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kurumlarda kalan kimsesiz çocuklara iftar verildi.

Elazığ'da Kimsesiz Çocuklara İftar

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programda, çocuklar hem iftar yaptı hem de seslendirilen şarkılar eşliğinde eğlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, yaptığı konuşmada, kurum bünyesinde bakım ve koruma altında olan tüm çocukları kendi evlatları olarak gördüklerini söyledi. 

Çocukların sosyal yaşamdan kopmamaları ve aile sıcaklığını hissetmeleri amacıyla devletin çok iyi imkanlar tanıdığını ifade eden Kenç, şunları kaydetti:

"Sizlerin aile ortamında yetiştiğini görmekten, çok iyi eğitim aldığınızı görmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. İnşallah hepiniz gelecekte çok güzel konumlara, makamlara geleceksiniz, buna inanıyoruz. Devletimiz sizlerin topluma faydalı bireyler olmanız için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bizler de bakanlığımızın bize ve personelimize verdiği görevler dahilinde sizlerin daha iyi bir hayat sürmeniz ve topluma rol model olmanız için çabalamaya devam edeceğiz."

Etkinlikte, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yürütülen Ekranla Değil Akranla Büyüsün Çocuklar Projesi kapsamında "çocuk hakları komitesinin işleyişi" ve "güvenli internet " konulu eğitim de verildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137