Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen programda oda üyeleri bir araya gelme fırsatı buldu.

Programa ayrıca Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz da katıldı.

KURNAZ: ESNAFIMIZIN ARKASINDA OLDUĞUMUZU SÖYLÜYORUZ

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Başkanı Turan Kurnaz, “İlimizde bu denli etkinlikleri bu esnaf buluşmasını, esnaf kaynaşmasını sağlayan Berberler ve Kuaförler Oda Başkanımız aynı zamanda Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nizamettin Türkoğlu’na biz esnaf odaları birliği olarak teşekkür ediyoruz. İlimizde bu denli etkinliklerin tüm oda başkanlarımızın özellikle yapması gönlümüzden geçiyor ama sahada genelde Kuaförler ve Berberler Odası Başkanını görüyoruz. Bu anlamda ben kendisini, yönetimini ve üyelerini tebrik ediyorum. Biz esnaf odaları birliği olarak esnaflarımızın bu denli kaynaşması, herhangi bir sorunlarının olup olmaması durumunda bizim de esnafımızın arkasında olduğumuzu söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKOĞLU: RASİM KAYA HOCAMIZ GERÇEKTEN İLİMİZDE, ŞEHRİMİZDE MARKALI BİR İSİM

Elazığ Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Bugün ki kahvaltı programımızın sebebi şu; Rasim Kaya diye çok değerli bir saç ekim uzmanı dostum, kardeşim gibi sevdiğim dostumun sponsorluğunda Elazığ Kuaförler Odası’ndaki bütün üyelerimizi kahvaltı programına davet ettik. Kahvaltının çok güzel geçtiğine inanıyorum. Çünkü gelen üyelerimizin yüzü gülüyordu. Rasim Kaya hocamız gerçekten ilimizde, şehrimizde markalı bir isim. Yaptığı bütün işlere de biz kefiliz. Kendisinin teklifi bizim çok çok hoşumuza gitti. Ben burada Rasim hocaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü bizimle meslektaşlarımızı bir araya getirdi. Çünkü meslektaşlarımızın saç ekim ihtiyacı olan bütün müşterilerini Rasim Kaya hocama gönül rahatlığıyla gönderebilirler. Karakter olarak, kişilik olarak maddiyata değer vermeyen, kişiliğe daha çok değer veren, işini samimi yapan paragöz olan bir adam değil. İşini doğru yapmayı sever. Ben burada Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası olarak Rasim hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

KAYA: ELAZIĞ’DA SEÇ EKİMİ YAPILIYOR

Kuaförlere saç ekiminde destek verecek olan Acil Tıp Teknisyeni Saç Ekim Uzmanı Rasim Kaya da, “Bugün bir araya gelmemizin nedeni tamamıyla şuydu; saç ekimiyle alakalı maalesef şehrimizde Elazığ ilimizde yanlış bir algı var. İstanbul’da bu işin daha iyi yapıldığına dair. Kesinlikle bu yanlış. Ben buradan şunu söylemek istiyorum; saç problemi olan arkadaşların kesinlikle bu şehrin içerisinde bu işi gönül rahatlığıyla yaptırabilirler. Biz buradan şunu söylemiyoruz; ‘kesinlikle bize gelin, biz yapalım’ hayır kesinlikle. İsim vermek istemiyorum. Burada bir sürü özel hastanemiz var bu işin yapıldığı. Kesinlikle bu şehir içerisinde yaptırın. Çünkü operasyon sonrasında komplikasyon yani istenmeyen sonucun ortaya çıkma ihtimali kesinlikle var” dedi.