Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz için Elazığ’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Elazığ STK Platformu tarafından düzenlenen gıyabi cenaze namazına; Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, STK Platformu Dönem Sözcüsü Servet Yaşar Özdemir, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞERİFOĞULLARI: KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR, KUTSAL VATAN TOPRAKLARIMIZI KORUYACAĞIZ

Gıyabi cenaze namazı öncesinde açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Öncelikle Suriye’nin İdlib kentinde şehadete yürüyen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Tabi üzüntümüz büyük, acımız büyük ama kahraman Türk ordusu bunlara misliyle cevap verecektir. Bunda ümidimiz tamdır. Bugüne kadar misliyle cevap vermiştir. Misliyle cevap vermeye devam edecektir. Bu topraklar bizlere şehitlerimizin emanetidir. Bizler de kanımızın son damlasına kadar kutsal vatan topraklarımızı koruyacağız. İnşallah bu noktada da tüm Türkiye birlik beraberlik içerisinde hareket ederken gereken cevabı verecektir. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet diliyorum. Kahraman Türk ordumuzu da rabbim muzaffer kılsın” dedi.

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

İzzetpaşa Camisi’nde ikindi namazına müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Camide şehitlerimiz için dualar edildi, tedbirler getirildi.