Elazığ'da Şüpheli Araç Yangını! Araç Yanına Bırakılan Not Kan Dondurdu!

Elazığ merkeze bağlı Sarıçubuk Köyü’nden Keban Yolu’na bağlantı noktasında bir araç şüpheli bir şekilde yandı. Aracın kenarında ise bombalı saldırı eylemlerinin yapıldığına dair bir not bulundu.

Elazığ'da Şüpheli Araç Yangını! Araç Yanına Bırakılan Not Kan Dondurdu!

Merkeze bağlı Keban yolu üzerindeki Sarıçubuk köyünde bir araç öğlen saatlerinde yandı.

21 plakalı araç yangınını gören vatandaşlar jandarmaya ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Araç içerisindeki sürücü A.A.’nın olduğu ve vücudunda yanıklar olduğu görüldü.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri yanan aracın yanında şüpheli bir kağıt gördü. Kağıdın üzerinde yazanlar ise kan dondurdu.

NOTTA YAZILANLAR ŞOK ETTİ

Beyaz kağıda yazılı notta, ”Hastane yolundaki bombayı patlatan benim. Kamera kayıtlarına bakarsanız oradan geçtiğimi görürsünüz. Fünye elimin altındaydı. Bir can borcum var öderim. Halı sahadakini de ben patlattım. Konutlar mevkiisindeki bombayı patlatan benim. Bir de aynı mıntıkadaki okul arkasındakini de” ifadeleri yer alıyordu.

HASTANEDE ÖLDÜ

Hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki sürücü A.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Diyarbakır'da yaşadığı öğrenilen sürücünün ayrıca suç kaydının da olmadığı öğrenilirken Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Edinilen bilgiye göre araç içerisindeki kişinin intihar girişiminde bulunduğu değerlendiriliyor.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2021, 23:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Deniz
Deniz - 3 yıl Önce

Yerel haberlerde öğretmen olduğu söyleniyor. Bir öğretmenin yazısı bu kadar kötü ve türkçeden uzak olamaz. Olayın cinayet olma olasılığı çok yüksek.

Sertac
Sertac - 3 yıl Önce

Belliki elazig tehdit ediyolar verilen yerler riskli kalabalik yerler orda Bomba patlaması katliam olarak kayitlara gecer büyük bir tehdit var ortada kirmizi alarma gecmelidir elazig mutalaka başkalarida var bombalar bulunan kadar kirmizi alarmda olmali devletimiz savcilarimiz gerekli önlemleri lütfen acil olarak alsin

Elazig mi Teksas mi
Elazig mi Teksas mi - 3 yıl Önce

Adamın belliki kafasi güzel intihar öncesi kendinden geçmiş Allah fırsat vermesin boyle canilere. Hem suç kaydı yok hemde yazdıkları nedir acaba

Seyid gazi
Seyid gazi - 3 yıl Önce

Bu olaylar dicle hastane yolunda olmuş bu bir elazığlı polis kardeşim şehit olmuş kim olursa olsun devlete düşman olan ister ne olursa olsun allh unun belasını verecek bu vatana ihanet eden bu vatanı sahipsiz mi sanıyorlar

Dicle
Dicle - 3 yıl Önce

Kağıdın özerindeki kan her şeyi anlatıyor aslında.

SIRADAKİ HABER

banner137