ELAZIĞ'DA YENİ TEDBİRLER Mİ ALINACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat’ın da aralarında olduğu 18 Sağlık İl Müdürüyle toplantı yaptı. Sağlık Bakanı Koca, toplantının ardından yaptığı açıklamada yeni tedbirlerin alınacağının sinyalini verdi.

ELAZIĞ'DA YENİ TEDBİRLER Mİ ALINACAK?

Koronavirüsle mücadele devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat ile toplantı yaptı.

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda Elazığ’daki vaka durumları ve tedbirler görüşüldü.

Öte yandan Sağlık Bakanı Koca, ayrı ayrı gerçekleştirdiği toplantılarda toplam 18 ilin sağlık müdürüyle görüştü.

 

“İLLERDE ALINACAK TEDBİRLERİ ELE ALDIK”

Gerçekleştirilen toplantının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tedbirlerin geleceğinin sinyalini verdi. Bakan Koca, “Bugün, 18 ilin sağlık müdürüyle toplantı yaptık. Sağlık müdürleriyle ayrı ayrı video konferansta bir araya geldik. Salgınla ilgili yeni gelişmeleri, vaka artışının sebepleri ve illerde alınacak tedbirleri ele aldık. Tanı ve tedavide yeni yaklaşımları paylaştık" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020, 00:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cemal
Cemal - 4 yıl Önce

Elazığ 58 kritere göre belirlenen sosyo ekonomik gelişmişlik sıralamasında en ileride olduğu alan sağlıktı ve ülke genelinde 4. sıradaydı. Şehir Hastanesi yapıldı. SSSK hastanesi, akademik kadrosu olan Eğitim araştırma Hastanesi(Devlet Hastanesi) Askeri Hastane, Cüzzam Hastane si kapatıldı. Koca şehir 2 Kamu Hastanesine mahkum edildi. Pandemi sürecinde Fırat Üniversitesi Hastanesi ve Şehir Hastanesi resmen sınıfta kaldılar.Koca Üniversite Hastanesi Test yapamıyor. Çoğu ilde Pandemi Hastaneleri kurulurken Elazığda kapatılan 4 Hastaneden biri Pandemi Hastanesi yapılamadı. Elazığ her alanda olduğu gibi en başarılı olduğu sağlık alanında da geriye gitti.

Elazığ Bir Garip Memleket Oldu Vesselam
Elazığ Bir Garip Memleket Oldu Vesselam - 4 yıl Önce

Bazı ilçelerde Hastane yapıldı. Emeği geçenler sağolsun. Ancak bu Hastaneye doktor kadrosunun verilmesi müjde olarak sunuluyor. Ne yani Hastane doktorsuz Hastanemi olacaktı, olması gerekenin olmuş olması lütuf mu, müjdemi, yoksa birine paye mi, ne olacaktı Hastaları Hastabakıcımı tedavi edecekti.

Adrese
Adrese - 4 yıl Önce

VallaElaziğda sadece bu gun bana dkkatlo ol uyarisi için arayan tanidiklarim 5 pozitif vakayı söyledi bunların 3 u okullarda görev yapan personel de Allah yardımcımız olsun tedbir alıyoruz ama nereye kadar bilmiyorum görünen su ki insanların umursamazlığı yetkililerin de salivermesi ile mart nisan aylarını arayacaz gibi

Serkan
Serkan - 4 yıl Önce

Acilen onlem alınsın vaka olayı artık almis başını gidiyor çevremizde en az 5 kişi var haftaya ne olacak belli değil önümüz kış bir an önce onlem alınsın

Pandemi23
Pandemi23 - 4 yıl Önce

Şu caddelerde maskesiz gezenler cayocaklarinda oturanlar gelin universite hastanesine bi bakin, wAllahi evden disari cikmazssiniz.

SIRADAKİ HABER

banner137