Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye halkını akşam saat 21.00’de camlara ve balkonlara çıkarak sağlık personellerini alkışlamaya ve destek olmaya çağırdı.

“MİLLETİMİZİ BALKONLARA DAVET EDİYORUM”

Korona virüs ile mücadelede sağlık çalışanlarının önemine dikkat çeken Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır! Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

DÜN ALKIŞLAYAMADIK BUGÜN ALKIŞLADIK

3 gün boyunca sürecek olan alkış desteğinin ilki Elazığ’da deprem nedeniyle olmadı. Ancak Elazığlılar bu akşam saat tam 21.00’ı gösterdiğinde balkonlarına çıkarak alkış ve ıslıklarla sağlık personellerimizin yanında olduklarını gösterdiler.

HEM DEPREMDE HEM DE KORONAVİRÜSÜ’NDE ELAZIĞLILARIN YANINDALAR

Elazığ’ın tüm mahallelerinde sağlık çalışanları için alkış sesleri yükseldi. Vatandaşlar hem deprem hem de koronavirüsü sürecinde her zaman vatandaşın yanında yer alan sağlık çalışanlarına teşekkür ederek ıslık ve alkışlarla destek verdiler.

“EN GÜÇLÜ ALKIŞ AYNI SAATTE YARIN!”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “saat 21.00 alkışı için sağ ol Türkiye! özverili sağlık çalışanlarımıza güç verdin. En güçlü alkış aynı saatte yarın!” dedi.

 

İŞTE ELAZIĞ'DAN O GÖRÜNTÜLER