Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Taşkın, Kororonavirüs salgın sürecinin ardından normalleşme süreci ile ilgili açıklama yaptı.

TAŞKIN: HERKESİ KURALLARA UYMAYA DAVET EDİYORUM

Diş Hekimi Hüseyin Taşkın, COVİD-19 salgını nedeni ile kurallara uymayanlara sitem ederek, “

Maske konusunda rahat değiliz. Biraz sitem doluyuz. Biz maske ile özel kıyafet ile hasta bakarken dışarıdaki bu rahatlık bizi vicdanen rahatsız ediyor. Biz bu kadar önlem alıyorsak, sorumluluğumuzu yerine getiriyorsak herkes kendi sorumluluğunu yerine getirmek zorunda.  %90’ı sorumluluğunu yerine getiriyor, %10’u yerine getirmiyor. Bu %10’lık kısım diğer %90’ı etkiliyor. Bir kişinin bile önlem almaması diğer kısmı etkiler. O yüzden herkes kendi üzerine düşlen sorumluluğu yapmalı. Bizler bu halde çalışmaktan çokta mutlu değiliz. İnşallah biran önce biter, bizde rahat rahat çalışırız. Kimsede o zaman maske takmaz. Ama bu şartlarda mecburuz. O yüzden herkesi kurallara uymaya davet ediyorum” dedi.

TAŞKIN: BU RAHATLIK BİZİM ÇALIŞMA ŞARTLARIMIZI ZORLAŞTIRIYOR

Ağzında maske yüzünde siperlikle mesleğini icra eden Elazığ Diş Hekimleri Odası Başkanı, “

Bazı konular vardır, insanlar mecburdur. Ekmeğini herkes almak zorunda, bankadan parasını çekmek zorunda. Ama çay ocağında gidip te diz dize oturmak zorunda değil. Kafeye gidip te nargile içmek zorunda değil. Biz bu haldeyken bu rahatlık bizim çalışma şartlarımızı zorlaştırıyor. Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın, kurallara uysun, görevlilere saygı duysun” diye kaydetti.