Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden Asayiş Açıklaması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından 193 Polisin katılımıyla yapılan asayiş uygulamasında bin 967 şahıs sorgulandı. Yapılan denetimlerde arama kaydı bulunan 3 şahıs yakalandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden Asayiş Açıklaması

Elazığ Emniyet Müdürlüğü daha güvenli ve huzurlu bir Elazığ için 193 polisin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirdi. 193 polis memurun katıldığı “Huzur 23" Asayiş Uygulamasında bin 967 şahıs sorgulandı. 

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, ilimizde önleyici tedbirler dahilinde suç işlenmesinin önlenmesi, suça konu unsurların tespiti ve yakalanması noktasında kentin huzur ve asayişini sağlamak amacıyla 11 Ağustos 2017 günü 21:00-23:00 saatleri arasında toplam 193 personelin katılımı ile “Huzur 23 Asayiş Uygulaması” düzenlenmiştir.

Uygulama dâhilinde, 126 umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde (internet cafe, cafe, kahvehane, içkili eğlence yerleri) eş zamanlı olarak yapılan Asayiş uygulaması görevi icrasında toplam 1967 şahıs sorgulanmış ve 3 şahsın çeşitli suçlardan dolayı aranma kaydı olduğu tespit edilerek gerekli yakalama işlemleri yapılmıştır. Ayrıca 1 şahıs üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirilmiştir.

 

ALKOLLÜ SÜRCÜYE BİN 98 TL PARA CEZASI

İş yerlerine yönelik olarak yapılan denetimlerde ise; 1 iş yerine ruhsatsız olarak faaliyet göstermekten, 1 iş yerine kapalı alanda sigara içirmekten ve 1 şahsa da kapalı alanda sigara içmekten, 1 iş yerine açıkta içki sunumu yapmaktan ve 1 tekel bayiine de açıktan içki satmaktan idari işlem yapılmıştır. Ayrıca kontroller esnasında alkollü araç kullandığı tespit edilen 1 şahsa 1.098,00 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlenerek araç trafikten men edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137