Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan, kısa sürede dünyaya yayılan korona virüsre karşı tedbirler en üst seviyeye çıkarken;Elazığ Halk Eğitim Merkezi’de bu süreçte görevi başında olan sağlık çalışanları için maske üretimine başladı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında sağlık çalışanlarına destek olmak istediklerini ifade eden Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı,Fethi Sekin Şehir Hastanesi başta olmak üzere, kentteki hastanelere ürettikleri maskelerin dağıtılacağını söyledi.

ATICI: İLİMİZ DE MASKE SIKINTISI OLDUĞUNU ÖĞRENEREK BU KONUDA NELER YAPABİLİRİZ DİYEREK MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADIK

Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü olarak böyle zor durumda bir sosyal sorumluluk projesi olarak ilimizde sağlık çalışanlarımızla yaptığımız görüşmelerde ilimizde maske sıkıntısı olduğunu öğrenerek bu konuda neler yapabiliriz diyerek maske üretimine başladık. Burada usta öğreticilerimize şahsım ve kurumumuz adı altında teşekkür ederim.

Usta öğretici Hülya Erdoğan, gönüllü vatandaşlarla maske yaptıklarnı belirterek, sağlık çalışanlarına destek olmak istediklerini söyledi.

ERDOĞAN:ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUP YARDIM ETMEK İÇİN BURADA ÇABALIYORUZ

Hastanelerimize destek olmak için buradayız bizlerde en ufak şekilde yardımlarımızın nasıl o olabileceği konusunda maske üretimine başladık. Elimizi taşın altına koyup yardım etmek için burada çabalıyoruz.