Elazığ İl Özel İdaresi Bayramda Çalışmalarını Devam Ettirdi

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri Kurban Bayramı süresince çalışmalarını sürdürdü.

Elazığ İl Özel İdaresi Bayramda Çalışmalarını Devam Ettirdi

Elazığ İl Özel İdaresi bayram süresince çalışmalarını devam ettiriyor.

İl Özel İdare ekipleri çalışmalar kapmasında Yünlüce yolunda asfalt serimi, Gezin’de kanalizasyon çalışması ve şehrin çeşitli noktalarında yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışması  gerçekleştirdi.

Şehrin merkez ve ilçelerine bağlı köylerde yol, alt yapı, tarımsal destekleme, park ve dinlenme alanı gibi çeşitli hizmetlerle halkın yaşam standartlarını yükseltmeye gayret eden Elazığ İl Özel İdaresi, bayram sürecinde de ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri bayram sürecinde yol asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmasında bulundular.

Yünlüce yolunda gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasında 1 Finişer, 2 Silindir, 9 Kamyon ve 1 Treyler olmak üzere 13 iş makinası görev alıyor, Çalışmalar kapsamında yaklaşık olarak 2 Bin Ton malzeme BSK kullanılacak.

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri bayram süresince şehrin çeşitli noktalarında yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını da devam ettirdiler.

Elazığ İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de Gezin Köyü’nde bayram dolayısıyla yaşanan yoğunluk dolayısıyla tıkanan kanalizasyon hattına  anında müdahale ederek açtı.

“MEVSİM KOŞULLARI DOLAYISIYLA YAZ AYLARINDA ÇALIŞMALARIMIZ DİĞER AYLARA GÖRE ÇOK DAHA YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR”

Elazığ İl Özel İdaresi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, bayram süresince ekiplerin şehrin çeşitli noktalarında aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam ettiği belirtilerek; “Elazığ İl Özel İdaresi olarak zaman sınırlaması gözetmeden çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şehrimizin tüm yol ağında vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımına imkan verecek şekilde sürekli olarak asfaltlama,  bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Personellerimiz büyük bir özveri içerisinde hafta sonu ve bayram demeden çalışmalarını devam ettirmektedir. Elazığ İl Özel İdaresi olarak mevsim koşulları dolayısıyla yaz aylarında çalışmalarımız diğer aylara göre çok daha yoğun bir şekilde devam etmektedir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137