Elazığ İl Protokolü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekilleri, il başkanı, ilçe ve belde belediye başkanları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

Elazığ İl Protokolü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Ziyaret Etti

Elazığ il protokolü Ankara’da temaslarını sürdürüyor.

Bu kapsamda AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.

Ziyarete il ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

İl protokolü gerçekleştirdiği ziyarette; Elazığ’a, ilçe ve beldelere yapılacak sağlık alanındaki yatırımlarla ilgili Bakan Koca’dan söz aldılar.

BULUT: GÖSTERMİŞ OLDUĞU YAKIN İLGİDEN DOLAYI SAYIN BAKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Milletvekillerimiz, il başkanımız, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. İlimizin talepleri hakkında göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı sayın bakanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Elazığ il protokolü
Elazığ il protokolü - 2 yıl Önce

Elazığ artık genç, en az iki dil bilen, potansiyeli yüksek dinamik gençleri protokolde görmek istiyor

Çekoslavakyaca öretmeni
Çekoslavakyaca öretmeni @Elazığ il protokolü - 2 yıl Önce

Kürtçe zazaca al sana yabancı dil bizim protokoldekiler bili ne istisin

Bana omerleri getirin
Bana omerleri getirin - 2 yıl Önce

Kim bilir kac ay oncesiden randevu talep etmisler yeni sira gelmis bir 5 dk nasilsin iyimisinden sonra hadi gule gule sonra sevgili elaziglilar bunu soz aldik sunu soz aldik peki o toplantida yapilan adeletsiz ise alimlari taserona kadro deyip ayni hastahanede sana var sana yoklari kitlerde calisan taseronlara yapilan adaletsiz tutumu binip gezdiginiz vip araclarin faturalarini kime kestiginizi belediylerin marka telefonlar kulakliklar cihazlar alip devlete fatura ettiklerini biz nasil hesap verecezide konustunuzmu merak icerisindeyim

XYZ
XYZ - 2 yıl Önce

Bana Ömerler I getirin diyen dangoz,bir defa sen Müslümanmısin?Sen kendi çöpluklerinde taciz, tecavüz,hırsızlık,yolsuzluk rüşvetten kodesi boylayanlar için birşeyler yazsan daha akılcı olur.Hz.Ömer R.A.efendimizi ağzına alma edepsiz.

Gakgo
Gakgo - 2 yıl Önce

Elazığ kactane milletvekili var tam kadro çıkın ayrımcılık yapmayın

Elazığ a Yeni Hastaneler mi Kurulacak
Elazığ a Yeni Hastaneler mi Kurulacak - 2 yıl Önce

Kesin Eski SSK Hastanesi yıkılıyor yerine modern yeni bir hastane yapılsın. Koca Elazığ da 2 kamu hastanesi var demişlerdir

SIRADAKİ HABER

banner137