Elazığ’da bayram coşkusu kılınan bayram namazıyla birlikte başladı. Bayram namazını İzzetpaşa Camisi’nde kılan Elazığ il yöneticileri namazın ardından cami cemaatiyle bayramlaştı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan bayram namazını İzzetpaşa Camisi’nde kıldı.

B11

Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi Maden İlçesindeki Kültür Varlığı Sayısı 26'ya Yükseldi

Namazın ardından il yöneticileri cami cemaatiyle bayramlaşarak Ramazan bayramlarını tebrik etti.  

Bayramlaşmanın ardından il yöneticileri açıklamalarda bulundular.

MİLLETVEKİLİ KELEŞ: TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının ardından bayrama erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, “Tüm İslam aleminin ülkemizin, şehrimizin, şehrimizin insanlarının, bayramlarını kutluyorum. Allah nice birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmamızı nasip eylesin” dedi.

Vlcsnap 2024 04 10 09H29M19S846

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, Ramazan Bayramına da ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Malumunuz Ramazan ayı boyunca her zaman olduğu gibi hemşerilerimizle iftarda, teravihte ve sahurda bir ve beraber olduk. Birlikte zaman geçirdik birlikte üzüldük ve birlikte sevindik. Ramazan ayına bizleri ulaştıran Rabbimize binlerce kez hamd olsun. Bayramlar, malumunuz olduğu üzere birlik, beraberlik ve kardeşliğin aynı zamanda insanlarımızın bir araya gelerek kırgınlıkların ve küskünlüklerin bittiği müstesna günlerdir. Ben bu anlamda bütün hemşerilerim başta olmak üzere bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Buruk bir Ramazan Bayramı geçiriyoruz. Filistin’de, Gazze’de, Arakan’da ve Doğu Türkistan’da masum insanlar katlediliyor. Soykırım ve katliam var. Masum insanlar yurtlarından ediniyor. Bu anlamda da bayramı buruk geçirdiğimizi ifade etmek istiyorum. Bir an önce orada ki Müslüman kardeşlerimizin bir an önce huzura kavuşmasını Rabbimden de niyaz ediyorum” cümlelerini kullandı.

Vlcsnap 2024 04 10 09H34M47S421

BAŞKAN ALAN: RAMAZAN BAYRAMI İNŞALLAH MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞMESİNE VESİLE OLUR

Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu kurtuluşumuza vesile olan Ramazan-ı Şerifi bitirip Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını aktaran Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “Bu vesile ile Elazığ’da bulunan hemşerilerimiz başta olmak üzere il dışı ve yurt dışında bulunan hemşerilerimizin de Ramazan Bayramını kutluyorum. Ramazan Bayramı inşallah Müslümanların birleşmesine vesile olur. Gazze’deki Müslüman kardeşlerimizin de Allah yardımcısı olsun” dedi.

Vlcsnap 2024 04 10 09H35M25S530